עבור לתוכן

קניה ב- TMS

Featured Replies

פורסם

מה אתם אומרים על - TMS נתניה

יבואן רשמי אינטל / AMD ? / יבוא במקביל ?

חנות אמינה ?

פורסם

מהניסיון האישי שלי איתם הם אמינים מאוד.

פורסם

מניסיון אישי שלי ולפי דעתי:

לא מומלצים כלל, לא אמינים וגם שירות גרוע, דוגמא קטנה מנסיוני על חווית השירות שלהם: באתר שלהם רשום שהם פתוחים מהשעה 10:00 כשאני הגעתי בשעה זו החנות הייתה סגורה ורק אחרי שחיכיתי כשעה לקראת 11:00 פתחו אותה.

אל תתפתה למחירים הנמוכים תקנה מחברה יציבה כך שהאחריות שלך לא תהיה ריקה מתוכן (KSP IVORY לדוגמא למרות שתצטרך לשים דגש על המפרט כי סביר להניח שינסו לדחוף לך מוצרים גנרים בלאי, אבל זה עדיין עדיף מחברות שפושטות רגל ולא יכולות לכבד את האחריות שלהם).

מאת לקוח מאוכזב של של חברות קטנות (FOXPC, TMS, PCBAY בסדר הזה).

בהצלחה

פורסם

גם מנסיון שלי זו חנות אמינה.רכשתי שם מחשב לפני כשנה.עד כמה שידוע לי הם עובדים עם יבואנים רשמיים.

פורסם

אמינים מאוד, גם במעמד הקנייה וגם כשזה מגיע למימוש אחריות.

פורסם

TMS אמינים ושירות מהיר, שלחתי להם את המחשב בגלל לוח אם תקול והחליפו לי אותו בפחות משבוע בלי שאלות.

פורסם

קניתי מהם 3 מחשבים ושני כרטיסי מסך, הכל נעשה מהר ובלי בעיות, גם מימוש אחריות לא בעייתי. יש להם גם סניף בירושלים ונקודת איסוף בראשון (כל זה בנוסף לנתניה).

פורסם

מה אתם אומרים על - TMS נתניה

יבואן רשמי אינטל / AMD ? / יבוא במקביל ?

חנות אמינה ?

יבואן רשמי של מעבדי אינטל וAMD ?

ממש לא , היבואנים של מעבדי אינטל בישראל באופן רשמי הם "חיון" , "איסטרוניקס"

היבואן הרשמי של מעבדי AMD בישראל הם "אמטרוניקס / STG "

וחברות שכתבתי הם החברות היחידות שהם המשווקים הרשמיים של המעבדים בישראל.

לגבי אמינות , לכל חנות אתה יכול לקרוא על לקוחות מרוצים ועל לקוחות לא מרוצים .

לפי דעתי אין חנות שהיא ב 100 אחוז טובה ללקוחות .

אני לקוח קבוע של RSM מחשבים בחנות בתל אביב ואני ממש מרוצה מהם והם עוזרים לי תמיד ,

אבל לפעמים אני רואה שיש לקוחות שלא תמיד היו מרוצים .

וכמו שאבא שלי תמיד אומר , חנות שאין לה לקחות לא מרוצים אין לה לקוחות .

מבין גדול

פורסם

אחרי מה שהיה לי איתם הם לא קיימים מבחינתי

פורסם

מרכישות נשנות אני יכול להגיד שהשירות, בעיקר המשלוח הוא מהיר ואמין (UPS), המענה הטלפוני גם כן די מהיר וסבבה רוב הזמן,

המחירים בדרך כלל די טובים (אבל תמיד יש מקום להתמקח, ואני ממליץ על השוואות)

מבחינות אחריות\אמינות

יצא לי לממש אחריות פעמיים, על קשיח וכרטיס מסך, סך הכל היה מהיר +\-, ובלי הרבה שאלות.

סך הכל ונכון לעכשיו, לא רואה בעיה שמדליקה לי נורה אדומה,

בהצלחה.

פורסם

קניתי משם מחשב ב-7000 ש"ח, הרכיבו לי בחינם ועשו בדיקות בחינם, עשו לי OC בחינם ובאמת היה שירות מדהים! המחירים הכי זולים בארץ לגבי כל החלקים שם, אנשים מקסימים ומשלוח מהיר ואיכותי. אחרי כמה זמן עשיתי עדכון BIOS וה-OC נמחק, התקשרתי לאחד הנציגים והוא ישב איתי במשך חצי שעה בטלפון ועשינו OC מחדש.

ממליץ ממליץ ממליץ!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים