עבור לתוכן

הנחתה מ-19\16 וולט ל-12 במטען של לפטופ

Featured Replies

פורסם

לא זז יותר מידי בתחום ב 8 השנים האחרונות. הקפיצות המשמעותיות האחרונות היו לפניי 15 שנה בערך

אם אתה משתמש אם מייצב ליניארי, המייצב אמור להרוג כמה עשרות W (הפרש המתחים * זרם) ובושיל זה הוא צריך להיות גדול ואם צלעות קירור גדולות

אם אתה משתמש אם מייצב ממותג, צריך רכיב מיתוג וקירור לכל ההפסדים שלו (לא הרבה, אבל כנראה שכן יהיה שם איזה TO220 ואלומיניום), סליל (ועל זה הולך רוב הנפח בתוך ה "קוביה" במעגל - במקרה הזה הוא קצת גדול יחסית למה שניתן לצפות אבל לא ברמות על), וקבלים גדולים כדיי להוריד את כל ה ripple שהדבר הזה מייצר, שיתפסו הרבה מקום

המודול שהבאתי בנוי לזרם של כמה A ונראה בנוי דיי טוב לכן הרכיבים הגדולים והקירור

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בשעה טובה הגיע הממיר! בחיבור פרוביזורי זה עובד וישנה טעינה לאורך זמן של לפחות 5 דקות, אבל הממיר מתחמם עד לרמה שאי אפשר לגעת בו בכלל (אולי אני אתקין גוף קירור ומאורר ממעבד ישן). נשאר לבדוק טעינה בעומס של המחשב ולראות שזה לא נשרף :(

פורסם

1. בצריכת זרם גבוהה זה טבעי שהממיר מתחמם גם אם הממיר הוא ממותג.

2. ייתכן שהסוללה ריקה ולכן בדקות הראשונות צריכת הזרם מאוד גבוהה לכן הממיר מתחמם.

בכול מקרה בדרך כלל כול ממיר מתח יש לו הגנות נגד התחממות ייתר כלומר הממיר מוריד באופן אוטומטי את זרם המוצא כאשר הממיר מתחמם ייתר על-המידה.

* איכות סינית :nono:

פורסם

מחפש הנחתה מ24/12 ל9V לפחות 2A?

פורסם
  • מחבר

לגביי השאלה האחרונה, התשובה היא מ19\16V ל-12V עם לפחות 2A.

הרכיב שבק חיים אחרי רבע שעה של טעינה: המייצב מתחמם אבל ביציאה אני מקבל מתח של 0.23V וגם אם אני נותן לו להתקרר כמה דקות המתח לא עולה. כנראה שצריך להשקיע במשהו יותר מאסיבי :(

זה הרכיב בו השתמשתי: http://www.engineeringshock.com/booster-module.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים