פורסם 2012 באוקטובר 913 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, starcraft2, tribes וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23'' וגם 40'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 - אני לומד ליד המחשב שעות רבות, ואני דיי רגיש לרעשים...6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא כרגע, אבל אם זה אפשרי מבחינה תקציבית, הייתי רוצה לשמור את האופציה לעתיד7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). כרטיס רשת אלחוטי טוב10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? רצויאז כמו שציינתי, אני מחפש מפרט רב תכליתי. השימוש ברובו יהיה ללימודים, אבל כשאני משחק מדיי פעם, אני כן מעוניין להריץ ברזולוציה\הגדרות גבוהות. כמו כן השקט באמת חשוב לי - ואני מוכן לשלם יותר בשביל להשיג אותו...תודה מראש לעוזרים ;-)
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Trayכמות: 1 - מחיר: ₪956קירור למעבד:ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪129לוח אם:MSI ZH77A-G41 for 1155 Sata3/USB3.0כמות: 1 - מחיר: ₪466מארז:Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪775זיכרון:Kingston 4GB 1600כמות: 2 - מחיר: ₪110קשיח למחשב שולחני:Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MBכמות: 1 - מחיר: ₪578כרטיס מסך:Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1750כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪4979מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4880 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/bfj3z261
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.