פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים מחבר אסור להקפיץ לפני שעבר 24 שעות!כל עוד יש לך מסך אל תקנה. אני לא ממליץ למטרת גיימינג על מסכים עם פנל TN במיוחד שבעוד 300 ש"ח יש לך מסך איכותי עם ארגונומיה מלאה, פנל IPS ברזולוציית FHD עם תאורת LED...אין לי מסך כיון שאני מתכון לעשות במחשב השני שימוש. ו1000 שקל זה מטורף בשבילי
פורסם 2012 באוקטובר 1413 שנים אני ממליץ לך להתייעץ בפורום המתאים לגבי מסך, שם תקבל עזרה הרבה יותר טובה ממה שאני יכול לתת לך.
פורסם 2012 באוקטובר 1613 שנים מחבר זה מה שרשמו לי בפורם מבכי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545591.msg4654769;boardseen#newשקודם יגידו לי פה
פורסם 2012 באוקטובר 2413 שנים מחבר אני ממליץ לך להתייעץ בפורום המתאים לגבי מסך, שם תקבל עזרה הרבה יותר טובה ממה שאני יכול לתת לך.קיבלתי ביקורת על המפרט מאדם שהוא מבין וזה מה שהוא רשםלוח האם – אני מעדיף לוחות של חברת ASUS זה אולי הרכיב הכי חשוב לעבודה יציבה של מחשב, צריך לברור לוח שיתאים למפרט הנ"ל.ספק הכוח של המחשב נראה עם 400 Watt לדעתי עדיף לקחת אחד של 500-550W.עם אפשר לעשות את השינויים ללא חריגה משמעותית או שתשנו כמה דברים במחשב זה יהיה טוב מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.