עבור לתוכן

מפרט ב2K ללא הארד דיסק

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של לא יותר מ-300 ש"ח.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA 2, SKYRIM, BATMAN ARKHAM CITY, ועוד

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 אולם בעתיד צפוי שדרוג רציני של המסך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן- הארד דיסק שאני מתכנן להעביר מהמחשב הנוכחי.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה ואופיס כי הכל מותקן על ההארד דיסק. יש צורך בהרכבת המחשב בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות מאזור ת"א-ר"ג-גבעתיים. אפשר KSP או RSM אבל לא חובה אם יש חנות משתלמת יותר.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). להשתדל להשתמש בכרטיס מסך HD 6850 או טוב יותר.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא.

תודה מראש לכל העוזרים!

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כרטיס מסך 650TI שחזק מה6850

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪556

קירור למעבד:

Intel Original 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪30

לוח אם:

Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪264

מארז:

באנדל תקציבי - Gigabyte Luxo X140 + Seasonic 350W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪330

זיכרון:

Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333

כמות: 2 - מחיר: ₪116

כרטיס מסך:

GIGABYTE GEFORCE GTX650TI 1GB RETAIL

כמות: 1 - מחיר: ₪649

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪105

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪2166

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2123 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/h61t5a23

פורסם

בשימוש בכל החריגה ניתן לקחת

- לוח MSI B75 התומך ב USB3 ו SATA3 לטובת שדרוגים עתידיים

- 6870 החזק בכ 10% מ 650TI ב FHD

אם תרצה לבטל את החריגה תחליף מעבד ל G640

פורסם
  • מחבר

אוקיי, כרגע קיבלתי הודעה מחנות שאני תמיד קונה ממנה שהיא מוכנה להשוות לי את המפרט הבא, שהורכב לי בפורום אחר (בנוסף לזה שהם מוכנים להוסיף לי סט אלחוטי, אבל זה לא רלוונטי).

http://www.tms.co.il/preview/spec/zxwdrnju

במידה ויתאפשר לי לי לשדרג את כרטיס המסך ל6870 בתמורה לתוספת של 100 ש"ח (ההפרש הממוצע בן הכרטיסים), האם המחשב יפעל כמו שצריך?

וגם- אני שוקל כרגע לקנות בעתיד הקרוב את המסך U2412M של DELL. אם אני אריץ אותו ברזולוציה של 1920*1200 האם משחקים יוכלו לרוץ לי בצורה חלקה?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה, רציתי לעדכן שבסוף אכן הזמנתי את המפרט הנ"ל כאשר שיניתי את כרטיס המסך ל6870.

אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלה לגבי המסך:

אני שוקל כרגע לקנות בעתיד הקרוב את המסך U2412M של DELL. אם אני אריץ אותו ברזולוציה של 1920*1200 האם משחקים יוכלו לרוץ לי בצורה חלקה?

פורסם

2312 הרבה יותר משתלם, אינץ נוסף לא שווה 400-500 ש"ח

אם אתה שוקל ברצינות לרכוש מסך עדיף לעשות זאת במעמד קנית המחשב כי אז הוא נמכר במחיר נמוך יותר (880 ש"ח)

ביצועים בשעת משחק תוכל לראות בבנצ'מרקים של הכרטיס, בגדול אוכל לומר כי הוא יאפשר רמת משחקיות גבוהה

פורסם
  • מחבר

האמת שאחד השיקולים המרכזיים בבחירת המסך הספציפי הזה (U2412M) הוא יחס ה16*10 שלו.

אם אני אמתין עד בלאק פריידי אני אזכה להנחה גדולה יותר כנראה, לא? ובאופן כללי ודי אופטופיק- מה היא בד"כ מגמת ההנחות בבלאק פריידי? (מבחינת אחוזים)

ולגבי רמת המשחקיות הגבוהה- זה נכון גם אם אבחר לקחת את הU2412M?

פורסם

לא זכורות לי בבלאק פריידי הנחות על מסכים ,בטח לא של דל, כך שלא ברור על מה אתה בונה

ל 2312 ול 2412 רזולוציה דומה ועל כן הביצועים במשחקים יהיו קרובים

פורסם
  • מחבר

אני דווקא זוכר שבשנה שעברה הייתה הנחה על ה2312HM בבלאק פריידי בכמה חנויות, בסדר גודל של כ-300 ש"ח.

חשבתי שאולי יהיה משהו דומה גם לU2412M גם השנה.

פורסם
  • מחבר

אז ככה: ביררתי עם החנות שאני מזמין ממנה והם בטעות הזמינו לי h61m-ds2 במקום הp61 המדובר. הם היו חזרו אליי אחרי שהם ביררו ומבחינתם להשיג את זה זה בעייתי (סוג של דיל ברייקר). שאלתי אותם גם על הb75 שהצעת והם כרגע עדיין מבררים. למקרה שלא יהיה ניתן להשיג גם אותו, האם הh61 שהם הביאו לי הוא טוב או שכדאי להתעקש על לוח אם אחר? אם לא, איזה עוד לוחות אם אפשריים אפשר יהיה לבקש? כמובן בתחום המחירים של הלוחות הללו. תודה מראש

פורסם

מדובר בלוח מאוד בסיסי, בלי DVI ו\או HDMI וברגע שיתעורר הצורך לחברו למסך מודרני כ HTPC או שלא יהיה ניתן או שאיכות התמונה תיפגע

בקיצור עדיף לוח אחר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אגב בנוגע לשאלה האחרת שלי, את הb75 שביקשתי לא נמצא במלאי, הוא אמר שקיים b75 אחר שהוא יכול להזמין לי, לגבי סוג הדגם המדויק הוא יחזור אליי בהמשך. באופן כללי, כל לוח של b75 אמור להתאים? אם לא, אתה יכול לרשום איזה דגמים כן יתאימו ואיזה לא?

פורסם

יתאימו למה?

פורסם
  • מחבר

למפרט שלקחתי (מה שהרכב גילומן, רק שלקחתי 4 ג'יגה ראם וכרטיס 6870) ולצרכים שלי (משחקים וסרטים בעיקר)

פורסם

לכל הלוחות בתושבת 1155 (כולל כמובן h61m-ds2 ) ניתן לחבר את המפרט של גילומן

כשאומרים יתאים לי יש לפרט לגבי חיבורים ספציפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים