עבור לתוכן

האם עדיף לקנות SSD SAMSUNG 128GB בחו"ל במחיר יותר מפי-2 פחות?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם. עקב חגים לאחרונה בארה"ב, כמויות גדולות של מסרים על מבצעים מגיעות לתיבת דוא"ל שלי מחברה TIGERDIRECT ואני מתפלא כל פעם כאשר משווה מחירים שלהם למחירים בארץ. לדוגמה טלוויזית "LCD 65 שאחרי המרת מדולרים ארה"ב לש"ח תעלה בסביבות 6000 ש"ח שם, כאן תעלה יותר מ20000 ש"ח. אבל אני רוצה להתמקד על SSD של SAMSUNG 120GB שעלותו היא כרגע $89.99 (לפני שבוע היה אף $79.99 שבערך 310 ש"ח!):

0zD19l.png

לעומת עלות בIVORY ובKSP שזה אותו דבר:

XtBVC.pngwIFVe.png

עם כל האמור לעיל, אני רוצה לדעת האם כדאי לייבא SSD מחו"ל ואם יש נציגות של SAMSUNG בארץ שמשרתים מוצרים מיואבים מחו"ל. ההבדל בין מחירים הוא יותר מפי-2 ואני רוצה להבין מה גורם למחירים מנופחים של SSD בארץ.

פורסם

נראה באמת מחיר מצוין , על אף שלא ציינת כמה עולה המשלוח , וקח בחשבון שמאחר ומדובר במעל 75 דולר אתה תשלם מעמ על החבילה .

פורסם

עם כל האמור לעיל, אני רוצה לדעת האם כדאי לייבא SSD מחו"ל ואם יש נציגות של SAMSUNG בארץ שמשרתים מוצרים מיואבים מחו"ל. ההבדל בין מחירים הוא יותר מפי-2 ואני רוצה להבין מה גורם למחירים מנופחים של SSD בארץ.

חוסר תחרות במוצר פרמיום. (כשבכלל כונן SSD עדיין נחשב כמוצר פרמיום. רובם המוחלט של המחשבים החדשים נמכרים בלעדיו)

הכונן הזה נחשב ככונן פרמיום יותר מרוב האחרים, ולכן הוא פחות מבוקש. הם מניחים ובצדק שמי שרוצה דווקא אותו, ישלם. ומי שרוצה כונן זול יותר, בכל מקרה לא יקנה אותו אלא ירכוש כונן מיינסטרים/זול, גם אם הסמסונג היה זול יותר.

אחריות לא תהיה לך בישראל. תצטרך לשלוח את הכונן לחו"ל במידת הצורך.

פורסם

הסיכוי לשלם על חבילה כזאת מע"מ הוא מאד מאד קטן, מנסיון, הרבה מאד חבילות, גם גדולות וכבדות יותר עוברות בלי לשלם שקל..זה כמובן גם עניין של מזל וצריכים להיות מוכנים לכל דבר.

פורסם

הייתי מוותר על אחריות בשביל חצי מחיר

פורסם

הם לא שולחים לארץ,אז תאלץ להשתמש בשרות כמו Mustop,Buy2 וכו'.

סביר להניח שזו חבילה קטנה ועלות המשלוח Mustopבתהיה 15$ (ו18.5$ עמילות+מיסים) אם תפעל לפי ההוראות שלהם.

http://www.mustop.co.il/shipping-costs-usa-to-israel/tax-shipping-calculator

http://www.amazon.com/SAMSUNG-2-5-Inch-Internal-MZ-7PC128B-WW/dp/B0077CR60Q/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1349730129&sr=8-1&keywords=MZ-7PC128B

פורסם
  • מחבר

אני כמעט בטוח שnewegg עושים משלוחים לישראל, תקנו אותי אם אני טועה

לא כעט:

http://www.newegg.com/Info/FAQAboutShopping.aspx?FAQType=5

אבל TigerDirect כן שולחים, פשוט יעלה יותר מ140$ שלא עדיף בסוף לוותר על אחריות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים