פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר קודם כל תודה לכולם על העזרה!בדקתי בקישור ונכון הזכרונות תואמים ללוח Z77 לפי האתר של EVGAאבל בדקתי באתר של אסוס תחת memory/device support בדף המוצר של הלוח שליוהזכרונות לא מופיעים גם שם (הלוח: asus p8z77-v deluxe)http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z77V_DELUXE/#MSL יכול להיות שגם corsair וגם asus לא עידכנו את דף המוצר שלהם? ממש מוזר לי כל העיניין...
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים לא כל הזכרונות מופיעים ברשימת הQVL של חברות לוחות האםבייחוד לא זכרונות סטנדרטיים כמו DDR 3 1600 MHZהזכרון הזה לא שונה מהותית מכל זכרון 1600 אחר שיש היום, לא בתזמונים ולא במתח
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר הלוואי שהם מתאימים זה יחסוך לי הרבה כאב ראש!לכל מקרה אם אני יחבר אותם והם לא מתאימים יכולה להיות פגיעה בשאר רכיבי המערכת?או שמקסימום יהייה לי error כלשהו?
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר אני יבדוק את הזכרונות במערכת שלי בתקווה שלא תיהייה בעיה...שוב תודה לכולם על העזרה!
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר וואו אפשר להגיד שזה נועל את העיניין!תודה רבה לך על כל ההשקעה OMRIJ הסרת כל ספק מליבי.ותודה גם לכל מי שעזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.