עבור לתוכן

רכשתי battlefield 3 premium לא מבין מה לעשות עכשיו..

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא פתחתי אחר כך

מה אתם אומרים להגיד ל pay pal

לבטל את העסקה

הוא משגע אותי

הוא אומר לי מה זה חשבונית בדואר אלקטרונית הוא רוצה בדף מודפס אני מסביר לו שקניתי ברשת

מה הם לא נורמאלים

פורסם

הם לא, אנחנו יודעים.

פורסם
  • מחבר

עכשיו הוא אומר לי שמה שרכשתי זה הגרסא בלי המשחק הראשי

ובהזמנה היה כתוב את הכל זה מה שהיה בבאטל לוג לפי ההצעה במבצע

הוא אומר לי לחכות 4-5 ימי עסקים שירד החיוב מה פאיי פאל

ואז נראה מה אפשר לעשות אולי להחליף אחד ב אחד ( בבאנדל עם המשחק המקורי)

שאלתי אותו אם אני יבטל דרך פאי פאל את החיוב וירכוש מחדש זה יזרז אז הוא אמר לי שהם לא יעשו איתי עסקאות יותר

.... זה הגיוני ?

גם השאלה אם אני יחכה 4-5 ימי עסקים אם אני "יאבד" את הזכות שלי לערער על הרכישה בל paypal

שהם לא יגידו לי אחרי 4-5 ימים טוב אין מה לעשות ואז אני צריך גם לרכוש את המשחק הראשי בנפרד

פורסם

תבדוק שוב את פרטי ההזמנה ותראה אם רשום שם שהמשחק כלול..

פורסם
  • מחבר

מה battlelog ברכישה הוא ישר הוביל אותי למוצר הזה וכפי שראיתי הוא כן היה כלול ועכשיו לפי מה שהם אומרים ישנם שני גרסאות פרימיום ופרימיום אדישן

באדישן המשחק המקורי כלול.

אני יאבד את הזכות לבטל בפאיי פאל את התשלום אם ea יעשו לי בעיות בהחלפה של המוצר או שאחרי מס' ימים כבר אי אפשר ?

פורסם
  • מחבר

לאחר שיחה היום עם השירות של ea בפעם ה 3 , לאחר שהובטח לי פעמיים refund היום אמרו לי שהם משנים את המדיניות שלהם ואם אני רוצה אני יכול לרכוש את המשחק המקורי בהנחה של 15% .

לאחר דיבורים לא הגענו להסכמה נאלצתי לפנות לחברת האשראי שלי + לפתוח תלונה ב paypal במקביל.

מצפה להחזר הכסף שלי.

מאוד התאכזבתי מהשירות, רכישה וכו' הוציאו לי את החשק מ bf3.

פורסם

אתה יכול לבקש שיחת מנהל, לומר שאתה מאוכזב מהשירות וכשקנית היית בטוח שהמשחק כלול בחבילה כאשר הוא לא.

אם הוא לא יכול לפתור זאת תגיד לו שאתה תפנה לחברת האשראי.

פורסם
  • מחבר

דיברתי איתם 3 פעמים כל פעם זה לחכות בערך 45 דקות עד שאתה עולה לשיחת צ'אט ולא נתנו לי.

הם אמרו לי שזה המקסימום שאפשר לקבל , ומוזר שאמרו לי את זה רק עכשיו. שני התומכים הקודמים אמרו לי שהכל יהיה בסדר, יתנו לי זיכוי, רק שאני יחכה שירד החיוב מהויזה. עכשיו התומך של היום אומר לי שהם שינו את המדיניות שלהם לגבי refund . אמרתי לו בסדר זה היה לפני המקרה שלי מה שיקרה מהיום בסדר. המקרה שלי קרה לפני ועוד בגלל האתר שלכם. אז הוא לא הציע לי כלום הוא שאל אותי אפשר לעזור לך במשהו נוסף חוץ מזה אמרתי לו תודה רבה לך את השיחות שלי אני ינהל מול paypal ומול חברת האשראי שלי.

ממש חוצפה. !

פורסם

יש שם כמה טמבלים בתמיכה אין ספק, תנסה מישהו אחר... או שלא.

פורסם
  • מחבר

הם די ייאשו אותי והורידו לי כבר את כל החשק מהמשחק.

אני כבר בקטע של לקבל את הכסף שלי בחזרה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים