פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים כרגע רכשתי bf3 premuim ב battlelog מה עושים עכשיו?אני מנסה דרך origin או דרך ה battlelog אני לא רואה כלום איזה התראה או משהו נרשמתי לשם וגם קיבלתי קבלה ב paypalאבל אני לא מבין מאיפה אני מתקין את המשחק ונכנס אליובבקשה עזרה :-\
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר הורדתי אבל אני לא מבין בתוך ה origin איך אני מכניס את המשחק לתוך התוכנה ?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר יש לי קבלה מ paypal ואת הקבלה מ origin ויש בה רק מס' הזמנהאז מתי אני אמור לקבל את ה serial ?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים אתה לא מקבל שום סריאל למיטב זכרוני, התהליך אמור להיות אוטומאטי בעוריג'ין.
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר הוא אמר לי להכניס את הקוד ל redeem product codeויש לי רק מס' הזמנה ושני קבלותזה אמור לקחת כמה ימים או מה הסיפור בכל זה ?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים אתה לא מקבל שום סריאל למיטב זכרוני, התהליך אמור להיות אוטומאטי בעוריג'ין.הוא צריך בחשבון את אותו האימייל שהזמין דרכו או מה ?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר אני מדבר עם התמיכה של e.a עכשיו אני מקווה שזה יסתדר.הוא מעלה אותי עכשיו ל d.b שלהם
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר עכשיו הוא רוצה הוכחת רכישהאני לא מאמין כמה השירות דפוקהרגע רכשתי מה הם סתומים <?>
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.