עבור לתוכן

מפחש מתנה לאבא - משחק אסטרטגיה

Featured Replies

פורסם

שלום,

מחר אבא שלי חוגג יום הולדת 59 והאחים שלי ואני רוצים לקנות לו משחק מחשב חדש.

אבא שלנו תותח במשחקי אסטרטגיה. הוא שיחק כבר בסדרת Red Alert, סדרת Company of Heroes, ב Warkraft III ועוד.

את כל המשחקים הוא תמיד מצליך לסיים ברמה הכי קשה.

יש לכם הצעות למשחק טוב לקנות לו?

פורסם

StarCraft II נראה לי האפשרות הכי מתאימה.

יש גם את civilization 5, Total War: Shogun 2 ו XCOM: Enemy Unknown. בעתיד הלא כל כך רחוק אמור לצאת Company of Heroes 2

פורסם

Men of War, מזכיר את COH אבל מאתגר יותר (יש לו שתי הרחבות מוצלחות: Red Tide ו - Assualt Squad ואילו משתי החדשות יותר Vietnam ו - Condemned Heroes רצוי להתרחק).

Codename Panzers: Phase One + Phase Two

R.U.S.E

Wargame: European Escalation

פורסם

Starcraft II

ללא ספק :xyxthumbs:

פורסם

בעיקרון אני לא חובב RTS. יש לי את RUSE הוא נחמד אבל לא שיחקתי בו הרבה .. אני אהבתי את הRTS של space rangers 2 אבל זה משחק היברידי של אסטרטגיה בתורות(בעיקר), ביחד עם משחקוני arcade, text rpg, rts .

הRTS שאהבתי בעבר הרחוק הוא starcraft . היום הדבר הכי קרוב שאני משחק לRTS זה LoL אבל המשחק הזה הוא בעיתי בגלל שהוא אוכל בלוק של זמן שבין 30-60 דקות למשחק (ברמה התאורתית לא עולה כסף - בעוד כמה ימים גמר אליפות העולם).

יש לי משחק די כיפי שקוראים לו FTL שהוא RTS+pause שדי כיפי ולא קל הוא עולה רק 10$ - מאוד מומלץ (תבדוק סרטונים). משחק אחר ששיחקתי בעבר הוא JA:BIA שהוא משחק RTS+PAUSE די טוב עם משהו שנקרא plan and go אבל כמו כל משחקי JA לא סיימתי אותו :lol: . כדאי לחכות למבצעי החורף בשבילו.

האמת שבאמת כדאי לחכות למבצעים כדי לקנות משחקים כי אז אפשר לקנות יותר בפחות. אפשר ברמה התאורתית לתת לו כסף בsteam אבל אז זה מגביל אותו לחנות הזאת. עדיף שהוא יקנה משהו שהוא אוהב מאשר שתזרקו עלי איזה משחק.

עוד משחק לגמרי סבבה שאהבתי הוא majesty 2 אבל הוא לא הכי קשה ואין במשחק שליטה ישירה בגיבורים. זה יותר דומה למשחק בניה וניהול. יש גם את ג'אנר ה tower defense שזה סוג של אסטרטגיה.

בכל מקרה יש לי men of war שאני לא משחק בו . ברמת העיקרון אני יכול לתת אותו למישהו כי המלאי משחקים שלי ב gamersgate גדול (קניתי ב21$ את כל המשחקים ש 1C ) . פעם שיחקתי בufo aftermath ואהבתי אותו אבל כששיחקתי אותו שוב לא כלכך התלהבתי (כנראה השוותי לJA:BIA) . חוץ מזה יש משחק בתורות ממש טוב שהיה פעם נדיר שקוראים לו silent storm . הבעיה העיקרית שלו זה הAI האיטי. היום אפשר לקנות אותו מGOG .

חוץ מזה יש עוד משחק RTS שהיה בkickstarter שנקרא planetary-annihilation

http://www.kickstarter.com/projects/659943965/planetary-annihilation-a-next-generation-rts

נראה כמו משחק פצצה אבל אני לא יודע אם עדיין אפשר לעשות לו preorder . אני נתתי להם קצת כסף ואני אחכה ואראה מה יצא מזה. הסרטון אגב הוא לא של המשחק עצמו אלא סרטון concept שהם עשו לkickstarter . עדיין מדובר בחברה שמנוסה לבהוצאת משחקים. אולי תקנו לו את זה בשנה הבאה. יש גם בkickstarter אנשים שעושים משחק דמוי master of orion 2 שנקרא MORE .

את הXCOM החדש קניתי בGMG כי היה קופון אבל המשחק הוא בעיקר משחק בתורות.

פורסם

SC2 זה משחק קזואל לילדים

תוריד לו בחינם

dwarf fortress ניראה אותו שורד את המשחק

פורסם

המשחק dwarf fortress מצוין אבל לפעמיים הוא מכביד על המעבד. עדיין ההפסד במשחק לרוב מובטח כי הניצחון לא ממש אפשרי. עדיין יש בטח אנשים שהצליחו להחזיק מעמד הרבה זמן.

עדיין המשחק יותר דומה לבניה וניהול עם קרבות RTS וגרפיקה בסיסה של משחק rogue like .

כדאי להוריד lazy noob pack כי יש בה כל מה שצריך

פורסם

StarCraft 2

Age of Empires 3

Total War: Shogun 2

פורסם

יש את הסדרות Europe Universalis ו-Hearts Of Iron.

הם לא ממש RTS קלאסי, כי שם הקרבות הם רק חלק קטן ממערך הרבה יותר רחב של דברים שצריך לנהל (כלכלה, דיפלומטיה וכו'), ובזה הם קצת דומים לסדרת Total War. אבל שם המשחק הוא לא מבוסס תורות ויש הרבה יותר דגש על אסטרטגיית על והרבה פחות על טקטיקה בקרבות. זה מבוסס הרבה יותר על תחכום ומחשבה ופחות על זריזות באצבעות.

הסבר לא הכי ממצה, אני יודע, אבל קצת קשה לתאר מה בדיוק עושים שם. חיפוש זריז בגוגל ויוטיוב אמור להספיק.

שנמאסו עלי כל ה-RTSים הרגילים וחיפשתי משהו יותר מתוחכם הגעתי אליהם והתמכרתי.

2 דברים שצריך לדעת:

צריך אנגלית ברמה יותר מממוצעת כדי להבין מה הולך שם.

לוקח המון זמן בשביל להבין מה בדיוק עושים ואיך מנצלים את כל האפשרויות שם, אז מי שקריאת מדריכים עבי כרס לא מתאימה לו כדאי שיחתוך.

פורסם

יש את הסדרות Europe Universalis ו-Hearts Of Iron.

הם לא ממש RTS קלאסי, כי שם הקרבות הם רק חלק קטן ממערך הרבה יותר רחב של דברים שצריך לנהל (כלכלה, דיפלומטיה וכו'), ובזה הם קצת דומים לסדרת Total War. אבל שם המשחק הוא לא מבוסס תורות ויש הרבה יותר דגש על אסטרטגיית על והרבה פחות על טקטיקה בקרבות. זה מבוסס הרבה יותר על תחכום ומחשבה ופחות על זריזות באצבעות.

הסבר לא הכי ממצה, אני יודע, אבל קצת קשה לתאר מה בדיוק עושים שם. חיפוש זריז בגוגל ויוטיוב אמור להספיק.

שנמאסו עלי כל ה-RTSים הרגילים וחיפשתי משהו יותר מתוחכם הגעתי אליהם והתמכרתי.

2 דברים שצריך לדעת:

צריך אנגלית ברמה יותר מממוצעת כדי להבין מה הולך שם.

לוקח המון זמן בשביל להבין מה בדיוק עושים ואיך מנצלים את כל האפשרויות שם, אז מי שקריאת מדריכים עבי כרס לא מתאימה לו כדאי שיחתוך.

יצא לי לנסות לשחק בHOI 3

לוקח 40 דקות לטעון משחק חדש..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים