עבור לתוכן

התלבטות בין לנובו ללנובו. תקציב - 3000 עם חריגה קלה

Featured Replies

פורסם

* מטרות המחשב - עבודות סטדנטיאליות, צפייה בסרטים, משחקים קלים אם אפשר.

* גודל המסך? 13

* משקל רצוי? קל ככל האפשר

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אני חושב שהסטנדרט לסטודנט יהיה כ6 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין, אבל כמובן שאשמח לטכנולוגיה עדכנית

* בלוטות? אשמח

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לאו דווקא SSD לא מאמין שממילא זה בתקציב

* כונן CD/DVD? צורב? שאלה טובה. לטעמי צורב לא מחוייב המציאות וכונן כלשהו יהיה עדיף.

*כונן Bluray?לא

*האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זו אחת ההתלבטויות שלי. אם ההבדל יהיה משמעותי אשמח אם תציינו זאת

*האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

אוקיי, עכשיו לעניין - חרשתי את הפורום והגעתי למסקנה שהאידאל כנראה יהיה הE330, שמגיע בכמה תצורות וכולן ללא מע' הפעלה. מהי התצורה המינימאלית והמומלצת שתכנס בתקציב שלי? כמו כן, אף שלא מצאתי המלצה בפורום, קיבלתי המלצה מוכר שנשמע מאוד אמין ואינפורמטיבי על ה Lenovo IdeaPad S300 MA147IV. פשוטהוקסמתי ממנו! הוא מגיע גם עם מע' הפעלה, ופשוט נראה מדהים. אם תאשרו אלך על הS300 בלב שלם ועם עיניים נוצצות. תודה!

פורסם

S300:

- מעבד מסורס

- מסך מבריק

- שנה אחריות

נשמע כמו אחלה מציאה. :nono:

יש בפניך 2 אפשרויות:

E330 -

http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=16734&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

Samsung 300V3A-A06IL (מחשב 13.3" כולל צורב ומערכת הפעלה) -

http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11040

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לך על התשובה! יש לציין שעיקר ההמלצות שקראתי בפורום היו שלך. בכל אופן מבחינת המעבד - עד כמה משפיע העניין לשימושים שציינתי? מבחינת המסך נשמע מדאיג אצטרך לראות בעין. בנוגע לאחריות: יש סיבה כלשהי לאחריות קצרת המועד הזו? אם אוכל להוסיף ולהרחיב את האחריות אז העניין יהפוך שווה יותר?

אם אלך על ההמלצה שלך ואזנח את האולטרבוק ממנו אתה סולד אני מניח שהעדיף מבין שני המחשבים שהמלצת הוא הלנובו, אך הוא כמובן לא כולל מע' הפעלה. מהם ההבדלים העיקריים בין הסמסונג ללנובו שאתה אוהב?

שוב תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים