פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים יש לי את 2 ו- 6... חסר לי את 4 ו-5 לפיתרון.ב4 זה מושג מוכר או לא ממש? חבל לי סתם לדפוק אות הראש בקיר.ובחמש כנ"ל?
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים 4 מוכר. 5 מוכר למי שמכיר טוב את 4 אני לעומת זאת תקוע על 1. אבל לא צריך אותו
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר היה לי ניחוש ל4, אבל עכשיו גיליתי את התשובה האמיתית.זה ממש פשוט ואני מרגיש דיי טמבל >>2 לא הצלחצי עדיין, ואולי עכשיו אני אצליח את 1..
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים אבל לא צריך אותו אז מה? כל החידון הזה לא ממש שווה לי אם אני לא פותר עד הסוף... ואין לי מושג מה זה קוד מתח הצלחתי הכל חוץ מ4... יש לי ניחוש אבל אני לא רוצה לנחש יש מצב לרמזון? כמה אנשים ששם משפחתם "בר-און" אתה כבר מכיר? וכל השאר גם אמורים? תורך
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים אני יודע את כל התשובות , אבל בקשר ל1 אני לא בטוח , אני אשמח אם מישהו שפתר את 1 יוכל לאמת את התשובה שלי.אם התשובה שלי ל 1 היא נכונה , אז אתם צריכים לדעת קצת מונחים בסיסיים.
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים לדעתי בין החידות היותר קשותהצלחתי עד עכשיו כמעט את כל החידות(להגיע למילת הפתרון)בזאת בינתיים יש לי את 2 ולגבי 6 אני לא סגור(מצאתי מילה, לא מוצא את הקשר של החלק השני שלה)
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים מחבר אני בעקרון סיימתי (שלחתי את הפתרון..) אני מת לדעת מה התשובה ל1, נחכה ליום חמישי
פורסם 2012 באוקטובר 813 שנים אני מזמן פרשתי מהחידון הזה... הצלחתי רק את 3 וגם בפתרון שלו אני לא בטוח ב-6 אני חושב שאני יודע מה התשובה אמורה ליהיות, אבל זה לא מסתדר לי עם הפתרון שלי של 3, אז אחת מהתשובות שלי לא נכונה ולמרות שאני מתמודד לא רע עם חידות ערבוב, הפעם ב-2 לא עולה לי שום דבר הגיוני
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים תשובות:1.סטפינג2.עומס יתר3.המהרה4.מודינג5.דרמל6.רדיאטורמילת הפיתרון : תדרים
פורסם 2012 באוקטובר 1113 שנים 2. מסית רוע, וגורם לתקלה נפוצה... (4, 3) (ע) גררר..... הם שינו את זה! $#@@! היה רשום שם מקודם (4,3). יצא לי "יתר עומס", אבל זה לא נשמע לי נכון חח. הטעות הזאת גרמה לי לפרוש. חבל, אני רואה עכשיו שרק "דרמל" ו"מודינג" היה חסר לי. הייתי מסיים... מה זה "פינינג"? חשבתי שהתשובה היא "סטפינג", לא? תרשמו הסברים ל- 1, 4 ו-6, זה לא ברור לי לגמרי. מעכשיו אני פותר רק ביום האחרון - אחרי גיהוץ הטעויות - חח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.