פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים גמרתי.בנסיון ראשון הכל נראה לי נורא קשה, חוץ מ2 שפתרתי מיד (חידות ערבוב הן הכי קלות באופן טבעי). הנחתי לזה וחזרתי אחרי שעה, ופתאום הכל נראה הרבה יותר קל. מה שכן, אני לא סגור לגמרי על הפתרון של 1, אבל לא אכפת לי כי לא צריך אותו.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר גמרתי.בנסיון ראשון הכל נראה לי נורא קשה, חוץ מ2 שפתרתי מיד (חידות ערבוב הן הכי קלות באופן טבעי). הנחתי לזה וחזרתי אחרי שעה, ופתאום הכל נראה הרבה יותר קל. מה שכן, אני לא סגור לגמרי על הפתרון של 1, אבל לא אכפת לי כי לא צריך אותו.אתה יכול להסביר לי איך עובד הקטע של הערבוב בכללי?כי לא ממש הבנתי מה מתערבב.. /:
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים נראה לי שהצלחתי לנחש את מילת הפתרון, למרות שחסרות לי עדיין הגדרות 1 ו-6.לא קיבלתי אבטיח וגם לא מלון...
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר 1 לא חשובה ואת 6 אפשר לנחש דיי בקלות.2 זה בעייתי, זאת האות הראשונה.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אתה יכול להסביר לי איך עובד הקטע של הערבוב בכללי?זה אומר שאיפשהו בחידה יש את הפתרון בערבוב אותיות. אתה יכול לבדוק חידונים מהעבר ולראות איך זה עובד, אבל אתן לך דוגמה כי אני נחמד: בחידון 13 היתה חידת ערבוב "אפשר ליצור אותיות מטינוף". הפתרון לחידה היה "פונטים". תוכל לראות שהמילה 'מטינוף' בחידה היא בעצם הפיתרון בשינוי סדר האותיות.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר אהה, עכשיו הבנתי.הייתי בטוח שאני צריך לגלות את התשובה ואז לערבב את האותיות ._.אז בעצם התשובה עדיין קשורה לשאלה?ותודה על ההסבר!
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים 1 לא חשובה ואת 6 אפשר לנחש דיי בקלות.2 זה בעייתי, זאת האות הראשונה.דווקא את 2 פתרתי בקלות ועם 6 אני קצת מסתבך...את 1 אני רוצה לנסות לפתור בכל זאת כדי לוודא שאני צודק.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר אני חושב שזה פשוט מושג שאני לא מכיר, ואז אין מצב שאני אגיע לזה. 1 פשוט לא ברור אז אני לא מתאמץ אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.