עבור לתוכן

שאלה לגבי כבל HDMI

Featured Replies

פורסם

חיפשתי כבל HDMI חדש לכרטיס מסך ורציתי את הגרסא הכי טוב אז חיפשתי כבלים של 1.4a, ראיתי שיש להם גם חיבור אינטרנט...

למה אני צריך חיבור אינטרנט בHDMI?

פורסם

בכבל HDMI יש 2 חוטים שבגרסאת 1.4 הם מתפקדים כמו זוג מתוך כבל רשת וכך הם מאפשרים תקשורת ethernet דרך כבל ה HDMI (במגביל לחיבורים האחרים שנעשים דרך החוטים האחרים באותו כבל)

זה מאפשר לטלויזיה להתחבר ישירות לאינטרנט דרך שיתוף מהכבל, ואוליי גם להפעלת DRM (הגבלת משתמש) במקרים מסוימים

פורסם
  • מחבר

אוקי הבנתי..

לא הבנתי מאיפה הכבל מוציא את האינטרנט? אני מחבר קצה אחד לכרטיס מסך והשני לטלוויזיה, אני לא רואה פה שום חיבור לאנטרנט

פורסם

למשל מהמחשב, סטרימר וכו שאליו הכבל מחובר (אם כל הדברים שבהם זה תלוי - תמיכה מהכרטיס מסך, מהמערכת הפעלה וכו' מאופשרים)

פורסם

כרגע יש לזה תמיכה במכשירים מסויימים או שזה עתידי?

פורסם
  • מחבר

בדיוק מה שרציתי לשאול :)

ראיתי דיל מעולה באיביי: http://www.ebay.com/itm/Pack-of-2-6-FT-1-4-HDMI-Cable-High-Speed-1080p-3D-HDTV-Ethernet-xBox-DVD-PS3-6FT-/180948353478?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item2a215cc1c6

שימו לב שזה שני כבלים ולא אחד.

עוד חשוב להסביר שHDMI הוא כבל דיגיטלי ולכן לא חשוב החברה כי או שאתה מקבל את האיכות המירבית מהכבל או שאתה לא מקבל תמונה בכלל.

פורסם

Ethernet לא Internet. :kopfpatsch:

בדיוק כמו האימפלמינטציה ב IEEE 1394.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל?

פורסם

Internet - אוסף של רשתות WAN שפזור בכל העולם.

Ethernet - משפחת פרוטוקולים (בכמה שכבות) של תקשורת.

פורסם

אינטרנט - רשת עולמית של מחשבים (זאת שיש בה את כל האתרים שאנחנו מכירים ואליה אנחנו רוצים לחבר את הראוטר הביתי....)

אתרנט - סוג של חיבור סטנדרטי (כבל, חיבורים, פרוטוקולים וכו) שיכול לחבר רשת בין 2 מחשבים, לא בהכרח רשת שיש לה בכלל יציאה לאינטרנט

פורסם

אינטרנט זה הרבה יותר מ"רשת של מחשבים".

Ethernet זה זה גם פרוטוקול שהוא פיסי וגם לוגי (ופה נכנסת השאלה לגבי יישום שלו בתוך סטנדדרטים שונים או Ethernet over X). אין דבר כזה "יציאה לאינטרנט" - הדבר היחיד שיוצא לאינטרנט זה הISP שלך כאשר הוא מחוברת ל peering partner.

הפתרון של HEC הוא פשוט לספק דרך יותר פשוטה של סינכרון וגישה של ציוד לרשת האינטרנט לצורך קבלת מידע (בדיוק כמו ש XBMC מוציא מידע על המדיה אצלך).

http://www.hdmi.org/manufacturer/hdmi_1_4/hec.aspx

במקום מדיה פיסית לכל ציוד קצה תוכל לחבר פעם אחת טלוויזיה ודרכה לספק גישה לכל שאר הציוד הנלווה החוצה בקצב של 100 מס"ש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים