עבור לתוכן

עדכון תאריך ושעה לראוטר בזק DSL-2760U המשמש כראוטר ללא חיבור DSL

Featured Replies

פורסם

לאחרונה התחברתי דרך ה Privatebox של בזק בינלאומי. למי שלא יודע, ה Privatebox מאפשר בנוסף להיותו מודם ADSL וראוטר גם שיחות טלפון על גבי תשתית האינטרנט.

הממשק הפשוט ב Privatebox אינו מאפשר תזמוני גלישה לפי כתובות MAC של המשתמשים ברשת הביתית, כלי שעזר לי לסגור את האינטרנט לילדי אחרי שעה מסוימת בערב ולהשאירו פתוח לי ולאשתי. אופציה זו קיימת ברוב הראוטרים שאני מכיר, linksys וכמובן הראוטר של בזק ה 2760U.

לפתרון הבעיה נעזרתי במאמרו של chief, בו הגדרתי את ה 2760 כספק הרשת הביתית וה Privatebox כנקודת הגישה לאינטרנט המחוברת בצורה חוטית אל ה 2760.

ה 2760 אכן נותן שירותי רשת ואינטרנט בצורה קוית ואלחוטית אולם לא הצלחתי לכוון בו את התאריך והשעה, מאחר ולהבנתי הוא יתעדכן בהם רק אם יחובר דרך ה WAN/ADSL.

רק דרך עדכון השעה אוכל להפעיל נכון את תזמוני חסימת האינטרנט לפי כתובות ה MAC של המשתמשים.

יש למישהו רעיון לכיוונון השעון והתאריך?

פורסם

יש אפשרות להגדיר את הזמן באופן ידני? אם כן, אתה עושה זאת פעם אחת. רק אם תכבה או תבצע RESET לנתב תאלץ להגדיר את הזמן מחדש. אם זה לא מתאים לך, קרא שרשור ארוך בנושא שהתפתח בפורום המקביל - http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=164710453

פורסם
  • מחבר

לא ניתן להגדיר תאריך/שעה בצורה ידנית.

בשרשור ששלחת הפתרון הוא חיבור פיזי של כניסת WAN אל יציאת LAN בראוטר האב. אין לי אפשרות כזו. ראוטר "הבן" בעל כניסת טלפוניה RJ11 מאחר והמודם הוא built-in ולפיכך כניסת WAN היא פנימית ואין לה קונקטור חיצוני.

אשמח לעוד רעיונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים