פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),* גודל המסך? 14 (מתלבט אם 13.3 לא יהיה קטן מידי- לא שולל)* משקל רצוי? לא חשוב* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא* בלוטות? לא* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב* כונן Bluray?לא חשוב* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לאבקיצור, אני רוצה מחשב לעבודות משרדיות, הדגש על שימושיות - שיהיה נוח ונעים לעבוד איתו. אני מתלבט אם כדאי להשקיע ב-I5, כי ממש חשוב לי שהמחשב לא יגמגם שיש עליו טיפה עומס.תודה רבה !
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר טוב, צימצתי את הרשימה ל- 3 מתמודדים עיקריים מביקורות שקראתי בחול וכאן: שני מחשבים של DELL 14' - 14z - כאשר הראשון הוא חדש יותר אבל עם מעבד של I3 והשני הוא דגם ישן יותר לדעתי, עם מעבד של I5: 1) dell 14z 5423 - 2) dell 14z (גירסה ישנה יותר עם I5 ו-6 גיגה זיכרון) וכמובן שיש לי את ההתלבטות אם לקחת את המחשב 13.3 אינצ' הזה של לנובו שממש מושך אותי במחיר ובזמן סוללה- אבל אני חושש ש13.3 יהיה לי קטן מידי. מה דעתכם? 3)lenovo thinkpad edge e330 / e320 (מה ההבדל ביניהם?? ) אשמח מאוד להתייחסות !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.