פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים החלטתי להוסיף דיסק פנימי נוסף למערכת שלי רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר?אני חושב להוסיף דיסק קשיח של WD 2TB, כרגע יש לי WD 500GB שעליו מותקנת מערכת הפעלה.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר האם כדי להתקין כ RAID-0 או RAID-1 ??? אני יודע מעט מה היתרונות והחסרונות אבל עדיין מעוניין בדעה שלכם, תודה.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים עושים רייד למטרה מסויימת,לא כי אתה מוסיף עוד דיסק.פשוט תחבר את הדיסק החדש.תאתחל אותו תן לו אות (מחיצות אם צריך) ולעבודה.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר כמו שבבנתי בRAID-0 תקבל ביצועים טובים יותר לעומת זאת בRAID-1 המחשב יגבה תמיד לדיסק השני ככה שאם דיסק אחד נפל המחשב ימשיך לעבוד אבל תקבל חצי מרוחב הדיסק. טוב אני ישמע בהצעתכם אני יחבר את הדיסק נראה בהמשך מה אני יחליט, תודה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר שאלה נוספת מה עדיף דיסק 2TB או 3TB שניהם intelli power ההפרש בינהם זה 200 שקל, שוב תודה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים RAID 1 זה לא גיבוי, אלא יתירות.mirroring של כל המידע שלך זה משהו מאוד רחוק מהגדרה של גיבוי.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר אוקי הבנתי נראה לי שאני ילך על 3TB יותר משתלם מבחינת כסף, אם אני יתקין אותו רגיל לא בRAIDכמו שהמליצו לי הוא יכול לשמש גם ככונן גיבוי וגם ככונן שיהיה ניתן לקרוא ולכתוב מתוכו?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר בנוגע לכבל SATA אני יודע שיש כבלים בצבע אדום ואילו חלק בצבע כתום/צהוב האם יש הבדל בינהם?עריכה:אני שואל בגלל מכיוון שראיתי באינטרנט כבל שחור שרשום כבל SATAIII,יש דבר כזה? האם יש תאימות לאחור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.