עבור לתוכן

לוח אם וזכרונות עבור 3770K למטרת גיימינג עם המהרה 2000 שקל גמיש [נקנה]

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי עבר איתי למחשב החדש: הישן היה Core 2 Duo E4300 1.8@3.0GHz, החדש הוא Core i5 2500K 3.3GHz. התוצאה של החלפת המערכת למרות שנשארתי עם כרטיס המסך, הייתה שמשחקים מסוימים התחילו פתאום להראות את התופעה ש-V.Sync מונע. יתכן והמעבד באמת מגביל למרות ה-4 ליבות.

• תגובות 40
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה יותר עניין של התמיכה מצד המשחק ואפקטיביות המנוע שלו.

זה בדיוק כמו שפעם משחקים עבדו בצורה טובה יותר עם e8400 מאשר q6600, או שקרייסיס ו-GTA4 פעלו חרא ועם לאגים בחלק מהמערכות (לא חלשות).

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, אתה צודק: Empire: Total War הוא משחק אסטרטגיה, שבהגדרה אוהב מעבד. מצד שני, זה קרה גם ב-MW3.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רציתי להודות לכולם על התגובות והעצות.

עזרתם לי מאוד בבחירה של המחשב.

בסוף קניתי:

Core i7 3770K

Asus Sabertooth Z77

G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9

Zotac GTX 660 Ti - 2GB

כרגע אוברקלוק ל 3.9 כי זה מה שהלוח דוחף כשמגדירים XMP על הזכרונות :nixweiss:

ניסיתי להעלות מכפלה ל40 וזה קרס אז אני אתעסק עם זה כשיהיה לי זמן פנוי.

אני רק שוקל אם אני רוצה להוסיף עוד 16 ג'יגה ראם ועוד כרטיס מסך, אם כן אז לא בשנה הקרובה :)

שוב תודה לכולם!

:yelclap:

פורסם

כן, מאוד עזרנו לך (לא רק שהלכת ראש בקיר, אלא חדרת דרך חדר ממ"ד).

בכל מקרה, תתחדש.

פורסם
  • מחבר

יאיר,

זה אומנם נראה לך ככה אבל החומרה עונה על הדרישות שלי.

לא הייתי מעודכן לחלוטין לגבי IB ולא ידעתי איך השתנו השיקולים בקניית לוח עבור פלטפורמה זו, ובזה עזרתם לי.

אז תודה בכל זאת, למרות שאתה לא מרוצה מההחלטה שלי.

פורסם

אין קשר לזה שאני מרוצה או לא, פשוט חבל כי היית יכול בקלות לחסוך כאן מאות שקלים. רוב הדרישות שלך ממילא היו ל-in case of ו/או כאלה שממש לא שוים את התוספת הכספית הזו ולא הכרחיים. בנוגע לפלטפורמה, זה לא כזה משמעותי אם מבחינת התמיכה, הביצועים הכללים והמחיר שאתה משלם ממילא זהים. בכל מקרה, העיקר שאתה נהנה מהמערכת :)

פורסם

כן, מאוד עזרנו לך (לא רק שהלכת ראש בקיר, אלא חדרת דרך חדר ממ"ד).

בכל מקרה, תתחדש.

יאיר אני חייב לציין שהרגת אותי! :lol:

לחתימה ;)

ד"א, עדיף לשמוע ולהבין מה שיש למנוסים להציע, באמת שהשקעת פה מעל ומעבר לצרכים שציינת..

פורסם
  • מחבר

עמרי,

הלוח אם היחיד שהציעו לי פה שהיה קרוב לצרכים שלי, 2 פוסטים אחרכך אמרו לי שלא כדאי לקחת אותו.

אני בפורום הזה די הרבה זמן ובקיא בחומרה.

אני לא מכיר את כל החומרה שיש בשוק בכל רגע נתון. אבל אם מציעים לי דגמים אז אני יכול בקלות לבצע השוואה ביניהם ולחליט מה מתאים לי ומה לא.

פורסם

עמרי,

הלוח אם היחיד שהציעו לי פה שהיה קרוב לצרכים שלי, 2 פוסטים אחרכך אמרו לי שלא כדאי לקחת אותו.

אני בפורום הזה די הרבה זמן ובקיא בחומרה.

אני לא מכיר את כל החומרה שיש בשוק בכל רגע נתון. אבל אם מציעים לי דגמים אז אני יכול בקלות לבצע השוואה ביניהם ולחליט מה מתאים לי ומה לא.

גם אני לא הייתי ממליץ על הראשון אבל מה היה רע בלוח הזה?

הוא לא עונה לדרישות שלך? (וזול ב-460 ש"ח..) :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני לא סובל את VIA

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים