עבור לתוכן

FPS יחסית נמוכים - כרטיס 7950 OC ומשחק בורדרנלנדס2 .

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20.

באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC.

רעיונות?

פורסם

המשחק מעודכן?

הדריוור מעודכן?

איך אתה בודק את הFPS?

נסה את זה:

יכול להיות שזה בגלל הPHYSX שעובד על המעבד.

OMG, i just figured out how to reduce the particles generated by physx. they still linger around though, i'm trying to find out how to time them out faster, but I definitely know how to reduce the amount of particles you'll generate. A MASSIVE decrease. You see, the game by default puts NO LIMIT on those APEX particles, if you go into WillowEngine.ini search "ApexLODResourceBudget" this and the next 3 settings are for PhysX. Just lower the high values to the 100s or 1000s.

אני עם מעבד 4 ליבת מהיר וכרטיס GTX560 TI של NVIDIA לא הרגשתי שום האטות בשום שלב של המשחק.

מצד שני לא היה לי מספר הFPS מול העיניים כך שיכול מאוד להיות שגם אצלי היו נפילו ל20 FPS.

בכל מקרה המשחק מרגיש חלק לגמרי כל הזמן.

פורסם
  • מחבר

תכלס יש מצב.. לא יצא לי לבדוק עדיין כי אני לא בבית כרגע אבל אני ממש מקווה שאתה צודק..

אני בודק עם "FRAPS".. מה שמוזר לי גם זה שכשהגדרתי למשחק לבחור הגדרות באופן אוטומטי הוא לא בחר את הרזולוציה הטבעית של המסך..

בכל מקרה אני אבטל את הפיזיקס לגמרי.. נראה אם זה יעזור..

חוץ מזה יש לי תקלה נוספת שנראה שאני אפתח דיון חדש בתמיכה לגביה..

מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך כאשר אני נוטש את המחשב לכמה זמן מבלי לכבות אותו כשאני חוזר המסך שחור (סוג של סטנדביי) ולא מוכן להתעורר למרות שהנוריות על המחשב תקינות ויש רעש של מאווררים עובדים.. כאילו המסך לא מקבל אינפוט..

הדרייברים מעודכנים, המחשב מוגדר שהוא ללא SLEEP או הייברנט בשום שלב..

המון תודה..

אעדכן אם זאת הייתה הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים