פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים שלום,קודם כל, פתחתי כאן כי זה נראה לי הכי מתאים. אם זה לא המקום, בבקשה רק לנעול ולהפנות אותי למקום המתאים.קניתי את השלט הזה למחשב מ-ebay: http://www.ebay.com/itm/140738529133...84.m1439.l2649חיברתי למחשב והתקנתי את הדרייבר שהגיע איתו (הייתה שם אפשרות ל-Single Gamepad driver ואפשרות ל-Double gamepad driver. התקנתי אחד והייתה את הבעיה, והתקנתי את השני במקום ואותה הבעיה).נכנסתי ל-fifa 13 demo ובחרתי את השלט עם המספרים, כי זה גם שלט עם מספרים.עכשיו הבעיה היא בשלט שקניתי, כל מקש הוא הפוך.כשצריך ללחוץ על 2, 3 עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ על 3, 2 עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ על 4, 1 עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ על 1, 4 עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ על Start, Select עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ על Select, Start עושה את הפעולה.כשצריך ללחוץ בטריגרים מאחורה על B, A עושה את הפעולה.כשצריך על A, B עושה את הפעולה.רק בג'ויסטיקים עצמם, של התזוזה, השמאלי מזיז את שחקן.מישהו יודע איך לסדר? אולי באמצעות תוכנה או משהו?תודה.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים אין צורך לנעול. מועבר לפורום משחקים, אולי שם ידעו יותר לעזור לך. בהצלחה.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים תכנס ללוח בקרה - set up usb game controllers, תבחר את השלט שלך מהרשימה ותלחץ properties.כשהמסך הגדרות יפתח תלחץ על הכפתורים בשלט לפי הסדר ותראה אם הם תואמים את מה שמסומן לך במסך (הכפתור שאתה לוחץ יסומן באותו הרגע).- אם הכפתורים לא תואמים את המסך, יש לך שתי אפשרויות: 1. להסתדר עם הסדר כפתורים השונה ולא להתייחס למה שרשום על הכפתורים עצמם בשלט. 2. לפתוח את השלט ולהחליף את הכפתורים בינהם לסדר הנכון.- אם הכפתורים תואמים, תצטרך או להגדיר את הכפתורים במשחק כמו שאתה רוצה, או להשתמש באמולטור לשלט xbox שאתה יכול להוריד מ code.google.com/p/x360ce תוריד את הקובץ העדכני ותשמור אותו בתיקיה של הEXE של המשחק, תריץ אותו ותטען פרופיל של xbox 360 (או בעצם כל פרופיל אחר, 360 הוא הנפוץ ביותר ונתמך הכי טוב בכל המשחקים) ותתאים את הכפתורים לשלט (תפתח אפילו תמונה באינטרנט של שלט 360 כדי לראות איפה כל כפתור צריך ליהיות.) שים לב שכל משחק מתייחס לשלט באופן שונה, אז יכול ליהיות שבמשחק אחר השלט יעבוד כמו שצריך ולא תצטרך את האימולטור הזה.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מחבר תכנס ללוח בקרה - set up usb game controllers, תבחר את השלט שלך מהרשימה ותלחץ properties.כשהמסך הגדרות יפתח תלחץ על הכפתורים בשלט לפי הסדר ותראה אם הם תואמים את מה שמסומן לך במסך (הכפתור שאתה לוחץ יסומן באותו הרגע).- אם הכפתורים לא תואמים את המסך, יש לך שתי אפשרויות: 1. להסתדר עם הסדר כפתורים השונה ולא להתייחס למה שרשום על הכפתורים עצמם בשלט. 2. לפתוח את השלט ולהחליף את הכפתורים בינהם לסדר הנכון.- אם הכפתורים תואמים, תצטרך או להגדיר את הכפתורים במשחק כמו שאתה רוצה, או להשתמש באמולטור לשלט xbox שאתה יכול להוריד מ code.google.com/p/x360ce תוריד את הקובץ העדכני ותשמור אותו בתיקיה של הEXE של המשחק, תריץ אותו ותטען פרופיל של xbox 360 (או בעצם כל פרופיל אחר, 360 הוא הנפוץ ביותר ונתמך הכי טוב בכל המשחקים) ותתאים את הכפתורים לשלט (תפתח אפילו תמונה באינטרנט של שלט 360 כדי לראות איפה כל כפתור צריך ליהיות.) שים לב שכל משחק מתייחס לשלט באופן שונה, אז יכול ליהיות שבמשחק אחר השלט יעבוד כמו שצריך ולא תצטרך את האימולטור הזה.תודה, כבר ראיתי את זה במקום אחר וזה עובד טוב מאוד (רק בפיפא משום מה רק בתפריטים זה עושה טיפה בעיות אבל לא נורא, אני פשוט משתמש לרגע עם המקלדת).אגב, עם התוכנה, כל משחק יתמוך בשלט?
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים כן. רק שכמו שאמרתי, צריך הגדרה ראשונית מסויימת לכל משחק שלא תומך בשלט שלך.
פורסם 2012 באוקטובר 513 שנים מחבר כן. רק שכמו שאמרתי, צריך הגדרה ראשונית מסויימת לכל משחק שלא תומך בשלט שלך.דרך איזו תוכנה? דרך האימולטור של השלט של XBOX360? אם כן, אז יש לו הגדרות קבועות.עריכה:משום מה הפיפא חושב שיש לי שני שלטים חח.אתה יודע מה הבעיה? יכול להיות כי התקנתי את הדרייבר של שני שלטים? (מחקתי אותו אחר כך והתקנתי של אחד)עוד משהו, יש המלצות למשחקים? בסגנון של GTA, COD וכו'. פשוט תקופה ממש ממש יבשה עכשיו.
פורסם 2012 באוקטובר 1013 שנים לסגנון של ה gta יש לך את ה saints row the third יש לך גם את sleeping dogsלסגנון של cod יש לך כמובן את bf3 + bad company + medal of honor 2010 ועוד מעט יוצא גם ה medal of honor החדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.