עבור לתוכן

פריקת סוללה במנורת חירום כל 3 חודשים לשמירת תקינות הסוללה: נכון או לא נכון?

Featured Replies

פורסם

הסוללה של מנורת החירום LED שלי מדגם יונדאי שבקה חיים. נתתי אותה לאבא שלי על מנת שיביא אותה לסניף הום סנטר שממנו קנינו אותה, על מנת שיחליפו למנורה את הסוללה.

מכיוון שמחיר החלפת סוללה גבוה מקניית מנורה חדשה, נתנו לו מנורת חירום חדשה קטנה יותר של זק"ש.

ועכשיו לנושא המרכזי: אבא שלי אמר, שאמרו לו בהום סנטר, שחובה לפרוק את הסוללה של מנורת החירום אחת לשלושה חודשים על מנת לשמור על תקינות הסוללה (ההנחייה הזאת לא מופיעה בהוראות ההפעלה של המנורה).

האם זה נכון (הסוללה היא מסוג עופרת חומצה אטומה, כמו של מכשיר אל פסק)? או שאפשר להשאיר אותה בהטענה רצופה קבוע?

פורסם
  • מחבר

למה אף אחד לא עונה לי?

האם חובה לפרוק סוללה אחת ל-3 חודשים במנורת חירום על מנת לשמור על חייה (סוללת עופרת חומצה אטומה)?

פורסם

אני כבר שנתיים לא פורק את שלי... עדיין עובדת (נכון ללפני חודשיים) ומספקת רבה מאוד זמן עבודה.

פורסם
  • מחבר

ידעתי שהמוכרים במחלקת התאורה של הום סנטר הטעו את אבא שלי, כאשר הוא קנה את המנורה!!!

זה מראה עד כמה המוכרים והיועצים ברשתות הגדולות כיום, אינם מבינים כלום בתחום שבו הם מייעצים/מוכרים.

מזכיר איזה שהוא מקרה כלשהו לפני הרבה מאוד זמן, שכאשר קנינו בביג אלקטריק שבמרכז ביג, את טלויזיית ה-LCD (תאורה פלואורסצנטית) של LG הנוכחית של אמא שלי, שאלתי את המוכר האם יש להם טלויזיות LCD בעלות תאורת LED אחורית בעלות גודל זהה ל-LCD הרגיל שאמא שלי רצתה לקנות, והוא לא הבין שום דבר ממה שאני שאלתי אותו, ואמר לי שיש להם "טלויזיות LED" (למרות שאין דבר כזה באמת. רק בשלטי חוצות מונפשים).

פורסם

בפועל זה טלוויזיית LCD עם תאורת לד אחורית כמו שאמרת.

פורסם
  • מחבר

אכן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים