עבור לתוכן

נייד עד 2500+- לסטודנט

Featured Replies

פורסם

אהלן, בעוד כשבועיים אתחיל את שנת הלימודים הראשונה שלי (הנדסה). אני מעוניין כעת להצתייד במחשב נייד שישמש אותי גם בקמפוס (סיכום הרצאות, גלישה באינטרנט וכו'), וגם במעונות לצפייה בלייב סטרימינג (כדורגל), והרצאות ביוטיוב..

הדרישות שאציין כאן הן משוערות, אם לדעתכם יש לשנות או להוסיף משהו על מנת שיענה על צרכיי באקדמיה אתם יותר ממוזמנים להציע:

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)- ובכללי שימוש בתוכנות בסיסיות הנדרשות להפעלה במחשב הביתי כחלק מלימודי ההנדסה, צפיה בסרטים והרצאות באינטרנט (יוטיוב) ובשידורים חיים (של כדורגל וספורט בכללי) -רצוי צפייה כמה שיותר חלקה, כי המחשב כנראה יחליף את הטלוויזיה בצפייה בספורט.

* גודל המסך?- רצוי 17 אינצ' משום שכאמור ישמש לעבודה אינטנסיבית ויומיומית, ואולי אף לצפייה יומיומית כתחליף לטלוויזיה- אבל אם זה בא על חשבון חיי סוללה משמעותית ניתן להתגמש ל15.6 .

* משקל רצוי?- לא קריטי.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לחלוטין. צריך לשמש אותי רוב שעות היום באקדמיה. מרווח טעינות של 7-9 שעות של עבודה אינטנסיבית (7-9 שעות אמיתיות, לא בתנאי מעבדה.. :P )

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)- לא שידוע לי.

* בלוטות? לא קריטי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?- 350GB, הסוג לא קריטי.

* כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD לפחות, רצוי צורב.

* כונן Bluray? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

דרישה נוספת- חובה שיהיה כרטיס אינטרנט אלחוטי מובנה, ורצוי מאוד שיהיה בנוסף גם חיבור רשת חוטי.

תודה רבה לכל עוזר,

ושנת לימודים מוצלחת לסטודנטים שבנינו :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים