פורסם 2012 באוקטובר 412 שנים שלום אני צריך להגדיר לחצן מומנטור שבזמן לחיצה לד 1 עובד קבועוהלד השני מהבהב לשני שניותאני עשיתי תוכנית אני לא יודע בדיוק מה לא בסדר איתה משהוא יכול לעזור לי ? int swich = 7 ; int momntor = 8;int ledPin = 13;int ledPin1= 9;boolean lastButton = LOW;boolean currentButton = LOW;boolean ledOn = false;void setup(){ pinMode(swich, INPUT); pinMode(momntor, INPUT); pinMode(ledPin, OUTPUT); pinMode(ledPin1, OUTPUT);}boolean debounce(boolean last){ boolean current = digitalRead(momntor); if (last != current) { delay(5); current = digitalRead(momntor); } return current;}void loop(){ currentButton = debounce(lastButton); if (lastButton == LOW && currentButton == HIGH) { ledOn = !ledOn && ledPin1 == HIGH; } lastButton = currentButton; digitalWrite(ledPin, ledOn);}
פורסם 2012 באוקטובר 412 שנים יעזור (גם לנו ובעיקר לך) אם תספר מה התוכנה כן עושה. מה קורה כשאתה לוחץ על הכפתור? יכול להיות שאם תחשוב על זה תוכל להבין בעצמך איפה הבעיה...
פורסם 2012 באוקטובר 512 שנים מחבר אין בעיה אני עכשיו מסתקל בהודע שלי אני צריך לעשות כמה ממסרים 5 כפתורים ON.\OF וכפתור מומנטור כל כפתור מפעיל לד + ממסר במערכת המערכת יש 4 ערוצי קול שאם הממסרים אנכנו סגרים מעגל ויש לנו אנתרקום זתומרת 4 ערוצי קל וערוץ ראשי שפתח את כל הערוצים לחצן חמישי לחצן המומנטור זה לחצן קריזה שברגע שלחצים יודעים מאיזה ערוץ הוא לחץ ו לפי הלדים שיש עכשיו התכנית שהעלתי היא לא המלאה התכנית המלאה בעבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.