עבור לתוכן

אני צריך המלצה למגביר אות מאוד חזק

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מחפש נתב שישמש כמגביר אות בלבד. ויגביר את האות מאוד חזק, כיוון ואני גר בבית 3 קומות והאות חייב לצאת מהקומה הראשונה, וברצוני להשתמש בו בקומה השלישית. בגדול אני כנראה לי יעבור את ה 100m בקרוב, (שימוש ביתי), ולכן בקטע הזה אין צורך להתפרע. בנוסף, אני רוצה להשקיע עד 300 שקל, אבל אני גמיש אם צריך למגביר אות שיפתור את הבעיה אחת ולתמיד, זה שווה לי את הכסף.

ראוי לציין כי כיום יש לי מגביר אות לא טוב שנרכש לפני כמה שנים מבזק Net Gear WN2000RPT , ואולי אשתמש בו כמגביר אות שני (שזה כבר שלישי שממחזר את האות, בנוסף לראוטר), אם כי עדיף שלא. הראוטר שלי Net LInk DSL2650U.

אשמח לקבל הצעה לדגם שיעשה את העבודה.

תודה !

פורסם

אתה מחפש פתרון שלא יעזור לך הרבה. תתחיל לחשוב ברצינות על העברת כבל רשת בין הקומות.

פורסם
  • מחבר

זה הפתרון האחרון שאני רוצה. זה בעיה, אני לא יעביר כבל כזה בין הקומות גלוי, ולחצוב בקירות זה פתרון אחרון.

אני קצת מתקשה להבין שמכשיר שמשדר אות חזק עם אנטנה טובה לא יעבור 10 קומות עם כמה כמה קירות. זה כזה בשמיים ? אחרי הכל, נכון להיום יש לי קליטה, אם כי חלשה. אז עם מכשיר חזק, אני רוצה להאמין ומאמין שיהיה בסדר. לא ? ???

פורסם

לא בטוח שאתה צריך לחצוב בקירות , סביר להניח שיש לך צינור שמחבר בין הקומה הראשונה לקומה השלישית שאתה יכול להעביר בו כבל.

ויש לך פתרונות אחרים חוץ מAP.

אתה יכול להשתמש בראוטר חזק יותר ואנטנות חזקות יותר.

ואני מניח שאתה מתכוון ל d-link dsl2650u מבזק.

הראוטר הזה דיי ישן ולא עומד בסטנדרטים של היום.

גם אין לו אפשרות לפרק את האנטנות.

אתה יכול לחבר אותו לראוטר איכותי צמוד אליו שלא יחלק את המהירות , כסוג של מודם , או לבקש מבזק מודם רגיל.

וגם יכול להיות שהכרטיס רשת שלך לא משהו וצריך שדרוג.

וזה בסה"כ 3 קומות , עם אנטנות חזקות מספיק אתה יכול לקבל קליטה איכותית בלי AP.

ואתה גם יכול לחבר מתאם רשת על גבי חשמל.

http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=DHP-307AV&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=88&aff=Zap〈=he

זה לא פיתרון אמין במיוחד ויכול ליצור בעיות במיוחד בבתים גדולים עם 3 פאזות , אבל עם אין לך דרישות מיוחדות , אז אולי זה יתאים.

פורסם
  • מחבר

כן, אתה צודק בנוגע לראוטר. זה הראוטר המדובר שהגיע מבזק. בנוגע לאנטנות שלי, יש לי מחשב נייד (שאני מעדיף לא לחבר לו אנטנה), ועוד מחשב נייח עם כרטיס רשת שהוא כן טוב Level1 - wua0600, שהוא דווקא אחלה, אני לא חושב שממנו תבוא הצרה.

לא תפסתי אותך, מה הכוונה בלפרק אנטנות בראוטר? לידע כללי שאבין מה זה אומר.

המכשיר שהבאת שם, יכול להוות פתרון טוב, הרי, אם הבנתי נכון, אני בעצם יכול ליצור בכל נקודה בבית נקודת גישה חדשה, ללא קשר לראוטר שלי?

זה כמו ליצור ראוטר חדש, ואני יכול לחלק את הבית שלי ל 2 ראוטרים שונים. אבל למה מכשיר כזה יכול ליצור בעיות? אני אבדוק לראות אם פתרון כזה יכול להתאים לי, הרי וצדקת יש לי באמת 3 פאזות בבית.

תודה.

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ, אשמח אם תענו לי שוב או אם למישהו אחר יש רעיון.

פורסם

במתאם רשת על גבי חשמל זה כמו שתחבר מכשיר בכבל רשת ישר לראוטר (לא מבחינת מהירות ואמינות) ואתה יכול נניח לקנות 3 מתאימים ולחבר אחד ליד הראוטר הראשי ועוד 1 בכל קומה ולחבר אליהם ראוטר שישמש כ AP או את המחשב.

אני רוצה להדגיש שהפתרון הזה לא עובד טוב בכל בית.

ואנטנה מתפרקת זאת אנטנה שאתה יכול להבריג אותה החוצה בקלות ולהחליף אותה.

והנה הרשימה של הפתרונות האפשריים (הסדר הוא לפי מה שיותר מומלץ):

1.להעביר כבל רשת בצינורות הקיימים , ובכל קומה אם צריך אז לחבר להם ראוטר. - אם אין לך את הידע איך לעשות את זה , אז אתה יכול להזמין חשמלאי שיכול לעשות את זה בקלות יחסית.

2.מתאם רשת על גבי חשמל. - ( צריך לבדוק תאימות לבית ואם יש אפשרות לעשות שינוי בארונות חשמל - להתייעץ עם חשמלאי במידה ואתה לא מתמצה).

3.ראוטר עוצמתי מספיק וכרטיסי רשת תואמים בתוספת של AP איכותי( הכרטיסים שיש לך יכולים להיות איכותיים , אבל הם כנראה לא מספיק חזקים , למרות שיכול להיות שהם יספיקו). - העלות של הפתרון הזה היא הגבוהה ביותר.

נ.ב. אני חושב שקבלנים וחשמלאים צריכים להתחיל לחשוב ברצינות על לפרוס תשתית רשת בכל בית עם שקע בכל חדר.

פורסם
  • מחבר

טוב, אם ככה אני חושב שאני אלך להיוועץ עם איש מקצוע לגבי העברת כבל, כיוון ואתה אומר שזו לא בעיה.

אני לא מבין איך זה פשוט, אבל אני אבדוק את זה. תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים