פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים אהלן השאלה בכותרת, מתכוון להפתיע מישהי שאוהבת פרחים, אבל זה אחד הוורדים המיוחדים שיצא לי לראות, אני זוכר שראיתי פעם במקום כלשהו, אבל לא יודע אם מוכרים עדיין כאלו, ממה שהבנתי זה הפך להיות מעין ייצור מיוחד מסין בשיתוף עם ישראל, אבל אני לא מוצא כאלו בארץ. אם מישהו מכיר חנות פרטית שמוכרת או מגדלת כאלו באיזור המרכז, אני אשמח! תודה
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים עד כמה שזכור לי, אם תקח צבע מאכל ותיקח דלי עם מים ותערבב, ותיתן לורדים לבנים לעמוד בזה איזו יממה, תקבל ורדים כחולים.תבדוק את הנושא ברשת לפני שתבזבז כסף סתם.
פורסם 2012 באוקטובר 313 שנים מחבר נכון..צודק, נזכרתי שלמדתי את זה עוד בביולוגיה, אבל הקטע שלא יודע אם זה יוצא יפה בצורה כזו, בכל מקרה תודה שהעלית לי זכרון בדבר הזה Been there, done that עשית את זה עם הצבע מאכל?איך יצא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.