עבור לתוכן

NBA 2K13 - הדיון הראשי.

Featured Replies

פורסם

יש חידושים מהקודם?

עדיין יהיו ל-PC באגים שלא יתוקנו? :)

פורסם

ראיתי סקירה של IGN והמשחק נראה נחמד

הם הזכירו משהו על כך שמעכשיו צריך לכוון בעת הזריקה

כמו כן בMODE של MY PLAYER תהיה יותר אפשרויות כמו פידבק מהמאמן תוך כדי משחק ואפשרות לדבר עם הג'נרל מנג'ר של הקבוצה

אבל המעצבן הרשמי הוא זה שאי אפשר להשיג עותק להורדה - הבנתי שהמכירה לעותקים "רכים" תתחיל רק עוד שבועיים ב 16.10

מישהו מבין למה? המשחק שוחרר אתמול :screwy:

פורסם

אולי הם לא רוצים לפגוע במכירות של העותקים הפיזיים ויש להם חוזה בלעדיות עם חנויות (נניח GAMESTOP) לשבועיים.

פורסם

המשחק של השנה משמעותית שונה מ 12 ו-11.. שליטה כמעט חדשה, וגם נראה שסוף סוף יש לפיזיות הרבה יותר משמעות בפוסט.

פורסם

פיזיות בפוסט ? אני קולע שלשות באחוזים מטורפים . יש לי יותר נקודות מחוץ לקשת במשחק ...

הבנתם את הקטע של הכדרור ? עושים את זה עם RS , LS או עם LT +LS ?!

פורסם

פיזיות בפוסט ? אני קולע שלשות באחוזים מטורפים . יש לי יותר נקודות מחוץ לקשת במשחק ...

הבנתם את הקטע של הכדרור ? עושים את זה עם RS , LS או עם LT +LS ?!

נו? פוסט זה מתחת לסל.

כדרור עושים עם RS. תעשה את האימונים.

פורסם

מישהו יודע אם המשחק ימכר בSTEAM?

פורסם

עדין לא ברור. ההפצה הדיגיטלית נדחתה ל30 באוקטובר ע"פ אמאזון... 2K אף פעם לא היו PRO-PC עם הסדרה הזו.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שמתי לב שהמשחק זמין בסטים משלשום.

אבל השנה 2K התעלו על עצמם בזלזול בשחקני מחשב, רשימה של דברים שניתן למצוא בקונסולות ולא ניתן למצוא במחשב:

http://www.nba-live.com/nba-2k13-pc-differences-from-console-versions/

פורסם

הם כבר לא מעלים עדכוני הורדה של roster בפורום הרשמי שלהם?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מבין שלא הרבה משחקים בו....

בכל מקרה , קניתי את הגירסה למחשב לפני שבועיים , אחרי שהייתי משחק עד עכשיו ב-nba 2k11 , ומה נאמר , אני קצת מאוכזב. לא רק שהגרפיקה לטעמי פחות טובה מ-11 , גם לא ראיתי שיפורים מיוחדים , וגם נראה שצריך לשחק עם הסליידרים כדי שהמשחק יהיה מציאותי (מה שב-11 לא היה צריך)..... קצת מאכזב לטעמי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

פירסמתי כבר ואני מנסה למחוק את ההודעה, איך עושים את זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים