פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אני מחפש בקר RAID במחיר של 200-300 דולר יותר לכיוון ה200אני צריך בבקר יהיה 2 חיבורי SAS או 8 SATA ואני צריך שיתמוך בRAID 0/1/5/6/01/10
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מלבד מה שאתה צריך שיתמוך, מה אתה מתכוון לעשות בו?שימוש למערכי רייד שונים? צריך אותו בעיקר לRAID0? RAID1? אולי 5?על הנייר, רוב הבקרים תומכים ברוב האופציות, אבל בקרים שונים יתנו תוצאות שונות.מהניסיון שלי, הPERC5 של דל יעשה אחלה עבודה אם מדובר בRAID5 לדוג', אבל בRAID 0 אתה תהיה בבעיה אם מדובר בSSD, הבקר פשוט יחנוק אותם. ואז - הLSI 9220-8I יוכל לעשות עבודה טובה עקב תמיכה בSATA3. (מצד שני - הוא לא תומך בRAID5 ללא הKEY האופציונאלי).בכל מקרה, אם אתה צריך בקר (ולא למטרת ריבוי ערוצים עבור כוננים), כדאי להצמד לבקר בPCIEX8 ולא פחות.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר הבקר נועד לRAID 5 או 6 לכוננים רגילים של 3 TB ומאיפה אני עדיין יכול להשיג את PERC5 חדש?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים חדש לא תמצא אם לא תתאמץ לחפש. אבל לא חסרים אלטרנטיבותאבל את הפרק6 תוכל למצוא במסגרת התקציב שלךהפרק5 מתומחר סביב ה100$ , בדיל טוב זה אפילו יכלול את הכבליםהסוללה אגב, חשובה לא פחותאני ממליץ גם על LSI או rocketraid , יש להם מוצרים מעוליםושוב, תגדיר את הצרכים שלך, אם אתה צריך עוד ערוצים ללא רייד, אתה חוסך לא מעט
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר אמרתי אני צריך את הבקר לרייד 6 של 4 כוננים כרגע ועוד 4 אחר כך במערך נפרד(כיהיו כוננים נוספים ) לא מצאתי את הPERC6 חדש יש לך איזה מוכר או משהו מומלץ לקנות ממנו כי לא כל כך מבין בקטע של לקנות בEBAY או AMAZON איך אני יודע אם הבן אדם אמין איך אני יודע את מצב המוצר ואני עכשיו מתארגן על תקציב נפרד לסוללה וכבלים כדי שזה לא יפגע בתקציב צריך גם לקנות זכרון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.