פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים שלום,נשבר לי הפלסטיק בדלת הזז של המקלחון (פלסטיק במקום הזכוכית). אני בדירה שכורה, ואין לי מושג איפה מתקנים דבר כזה.מישהו יודע? כי זגג מתעסק רק עם דלתות זכוכיתתודה
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אם יש לך את החלק השבור אתה יכול להדביק אותו חזרה עם אקדח סיליקון של נירלט,10 דקות עבודה.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אין טעם למרוח שם סיליקון, חבל על החומר. לתקן את זה לבד זו התעסקות. אני ממליץ לך לברר על אנשי מקצוע באיזור...אם בכל זאת אתה רוצה לתקן לבד ברר אצל הזגג הקרוב אם יש לו משהו זהה \ דומה ושיחתוך לפי מידה, או איפה אפשר להשיג חתיכה כזו.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר אוקיי, אני אברר עם זגג באיזור ומקווה שהוא יוכל לתקן לי את הבעיה.חיפשתי זמן ממושך ולא ראיתי אף אחד שמתקן פלסטיק.עזרת לי מאוד,תודה רבה
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים אתה יכול להשאיר את זה ככה אפילו אם זה לא נוטה להישבר הלאה. לא נראה לי שייצא מזה מים או משהוא אם אין שם חור ממש. פשוט תסדר את הפלסטיק שיהיה באותה שכבה מכל הצדדיםאם יש איזה שהיא בעיה תקנה מדבקה שקופה (כמו טפט) ותדביק אותה על החור מאחד מהצדדים (רצוי מבפנים) רק שיכול להיות שתצתרך להחליף אותה אחריי כמה זמן אם היא תתחיל לרדת מהמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.