פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים היי!רציתי לשאול - אם אני קונה את הCD KEY מהאתר הזה:http://www.cjs-cdkeys.com/products/Battlefield-3-CD-Key-for-Origin-%252d-Scan.htmlאני מסודר או שיש עוד משהו שאני צריך לדעת?תודה מראש!
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים אתה קונה משם סיריאל למשחק ברוסית. בסופו של דבר אתה יכול להגדיר אותו באנגלית, אבל זה כאב ראש לא קטן (לדוגמא אני בעדכון האחרון ניסיתי הכל, כולל פרמוט, אך לשב. עכשיו אני משחק ברוסית). האתר טוב ואתה יכול להיות בטוח. לפעמים לוקח להם זמן להביא לך סיריאל (לדוגמא לי לקח שבוע, בגלל שנגמר להם בהספקה). סהײכ אין לי עוד מילים רעות לספר עליו (וזה עוד עם המזל הנחס שלי). משתלם.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר אבל לא רשום שהגירסה היא ברוסית,בהרחבה למשל רשום שהעותק ברוסית.אתה בטוח לגבי הלינק ששלחתי לך?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים יש שם שתי גרסאות: 11.40£ היא הגרסה ברוסית. והגרסה שניה באה בתוספת של 17.50£, והיא כוללת את כל השפות. כמובן שהגרסה הרוסית יותר משתלמת, אבל אתה בטח מכיר את המשפט "בשביל נוחות משלמים".
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר התכוונתי לגירסה של ה17.5,אם אני קונה אותה אני מסודר מבחינת המולטיפלייר?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים בדרך כלל מייד (8-10 דקות), אלה אם כן (כמו במקרה שלי) נגמר להם במלאי- ואז זה יכול לקחת עד שבוע ימים.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר מעולה, תודה!יש אפשרות כבר לקנות את המשחק עם ההרחבה?או שזה רק בנפרד?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים יש שם באתר גרסה כוללת מלאה (המשחק+ פרמיום) רק צריכים לחפש (אני מתכתב מהנייד). עם כבר- אז עדיף לרכוש אותה, במקום הפרמיום והמשחק בנפרד.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר אתה מתכוון לגירסא הזו?BUY BATTLEFIELD 3 LIMITED EDITION with or without karkand
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים לא. יש גרסת פרמיום שכוללת את המשחק בפנים. יש שם גם גרסת פרמיום ללא משחק, אבל היא לא תעזור לך-בגלל שאין לך את המשחק מהתחלה.
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים בערב לקראת 19:00. או שמישהו אחר ירים את הכפפה עד אז (אני לא היחיד מהפורום שרכש שם סיריאל).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.