עבור לתוכן

טיול מאורגן-דרוש המלצות

Featured Replies

פורסם

למה תמיד חושבים שהדברים היחידים שיש באמסטרדם זה קופי שופס וחלונות אדומים? זה ממש לא ככה.

יש באמסטרדם הרבה מוזיאונים ואטרקציות וברדיוס של כמה עשרות ק"מ יש כפרים מדהימים. עיר ידידותית לתיירים, תחבורה זולה ונגישה.

רובע החלונות האדומים נמצא בסמטה צדדית ואי אפשר להכנס לשם "בטעות".

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מממממ בינתיים אני שוקל את הרעיון של ברצלונה.

יש למישהוא חברת טיסה או חברה מומלצת להזמין ממנה חבילת נופש?

רוב חבילות הנופש שרציתי להזמין יעלו לי עד 13 אלף ש"ח ל3 אנשים,כי אח שלי בן 16 אז הוא נחשב מבוגר ולא ילד.

ניתן לנצל את ברצלונה כדי לנצל קנייה של אלקטרוניקה? בגדים? מחשבים? אפל? רעיונות?

פורסם

למה אתה צריך חבילות?

חפש טיסה בנפרד מ-kayak או ita matrix ותזמין מלון בנפרד.

יותר זול, יותר גמיש. תמיד טוב לסייר באתר "למטייל" ולהתרשם מהאטרקציות.

פורסם
  • מחבר

למה אתה צריך חבילות?

חפש טיסה בנפרד מ-kayak או ita matrix ותזמין מלון בנפרד.

יותר זול, יותר גמיש. תמיד טוב לסייר באתר "למטייל" ולהתרשם מהאטרקציות.

אתה רציני? נסיתי וחשבתי וקיבלתי מחיר יותר גבוה מנופש,תוכל לתת לי דוגמא ?

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי ממליצים מאד על טיולים של http://www.medraft.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99_%D7%92%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D

הם היו בג'יפים במונטנגרו ו רומניה איתם ומאד מאד המליצו.

לא רע,תודה אני אשקול את זה.

עם איזה חברת טיסות הם עובדים? והאם המלונות היו סבירים?

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי ממליצים מאד על טיולים של http://www.medraft.co.il/%D7%98%D7%99%D7%95%D7%9C%D7%99_%D7%92%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9D

הם היו בג'יפים במונטנגרו ו רומניה איתם ומאד מאד המליצו.

רגע מי נוהג ברכבים? הם מדברים על רכבים?

אנחנו נצטרך לנהוג ברכבים? אם כך אז אני מוותר ...

דבר נוסף הטיולים המאורגנים שם מאוד יקרים עד 1600 יורו לאדם זה יכול להגיע מהר מאוד ל20 אלף ש"ח רק על הטיול מבלי הוצאות נוספות.

כמו כן יש צורך להשכיר רכב,כמו שאני מכיר את אמא שלי,היא לא תאהב לנסוע בארץ זרה,ואם אני אסיע את כול המשפחה היא תלחץ(היא כבר נלחצת כשאני נוהג בארץ אז בחו"ל בכלל). בכול אופן תודה ואני נראה לי שאני אשמור את האתר הזה לחופשה פרטית שלי עם עוד כמה חברים.

פורסם

אמסטרדם ולאס ווגאס בשביל זונות? אתה קולט שאתה צריך להיות מליונר קטן בשביל להרשות לעצמך זיונים בשני המקומות הללו?

לטיול ראשון הייתי הולך על בודפשט

בדקת מחירים שאתה יודע שצריך להיות מיליונר?

פורסם

רגע מי נוהג ברכבים? הם מדברים על רכבים?

אנחנו נצטרך לנהוג ברכבים? אם כך אז אני מוותר ...

דבר נוסף הטיולים המאורגנים שם מאוד יקרים עד 1600 יורו לאדם זה יכול להגיע מהר מאוד ל20 אלף ש"ח רק על הטיול מבלי הוצאות נוספות.

כמו כן יש צורך להשכיר רכב,כמו שאני מכיר את אמא שלי,היא לא תאהב לנסוע בארץ זרה,ואם אני אסיע את כול המשפחה היא תלחץ(היא כבר נלחצת כשאני נוהג בארץ אז בחו"ל בכלל). בכול אופן תודה ואני נראה לי שאני אשמור את האתר הזה לחופשה פרטית שלי עם עוד כמה חברים.

זו נהיגה עצמאית, כזכור לי הם שילמו 1200 יורו ל9 ימים. לינה בעיקר בצימרים. גם חברים שלי עשו איתם טיול (מונטנגרו) וממש הלהבו.

פורסם

בדקת מחירים שאתה יודע שצריך להיות מיליונר?

זה די ידוע שהרחובות האדומים הם יקרים זה כמו אזורי בתי הבושת המפורסמים בצרפת או בגרמניה הם מאוד יקרים יחסית לזונות רחוב או לבתי בושת שנמצאים באזורים פחות יוקרתיים. הרחובות האדומים זה די אזור בעל קלאסה באמסטרדם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים