עבור לתוכן

רעיון של פורטל חדש למידע +רשת חברתית

Featured Replies

פורסם

פתיחה בקרוב. בנתיים סגור

פורסם

בארץ יש את "מקושרים" הנדוש...

עוד רשת ככל הנראה לא תחדש שום דבר כל עוד היא על בסיס רשתות ואתרים קיימים...

אם אתה לא ממציא משהו חדשני אתה נשאר מאחור

פורסם
  • מחבר

יש לנו הרבה מה להוסיף.

מקושים לא נוחים בשימוש - אים שם מודולים חדשניים + יש הרבה הרבה פרסומות בנרים וכו'.

הוא לא שמיש למשתמש. אתר שאנחנו בונים נותן לך כמה דברים ביחד. רשת חברתית - חדשות שמתחדשות על ידי המשתמשים + שירות בלוגים אישי וכו' כו'. לפני פייס היו עוד דברים אתה יודע. פייס היה פשוט בגלל זה הוא מצליח. עכשיו אבל הוא מוצף ביותר מידי דברים...

פורסם

אני חושב שהרעיון שהמשתמשים שולטים במי נחסם, איזה כתבה נמחקת (!) וכו הוא לא טוב.

לא חשבתם על זה מספיק..

אני כבר רואה שבחדר אחד מישהו יפרסם שמות של משתמשים שלא מוצאים חן בעיניו וכל החברים בחדר יעשו להם לא-לייק ויחסמו אותם.

לדוגמא: חדר של ימניים שיפרסם שמות של אנשים עם דיעות שמאלניות וישלח את חברי החדר לעשות להם לא-לייק.

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק. חשבנו על מלחמות כאלה.

כרגע אנחנו רוצים לעשות הגבלה לפי שלב או רייטינג של משתמש.

משתמש חדש יכול לעשות לייק פעם ב24 שעות.

ככל שהוא יותר זמן בקהילה - הוא מקבל יותר אפשרויות ללייקים.

משתמש לא נמחק הוא עופך להיות מוקפא.

ברגע שמישהו יעשה לו +1 לייק הוא חוזר.

אפשר לשחק עם זה.

פורסם
  • מחבר

מחפשים מייצב PHOTOSHOP לעבודה כיפית

אפשר לפנות במייל

תנאים טובים

פורסם

איזו רמה של עיצוב אתם צריכים?

(אני מקווה שאני לא אשכח לפנות אליך במייל בבוקר..)

הכוונה היא מה רמת הקושי של מה שאתם צריכים לעצב,

לא באיזו רמה אתה צריכים שיעצבו..

טוב אני פשוט אפנה במייל ._.

פורסם
  • מחבר

איזו רמה של עיצוב אתם צריכים?

(אני מקווה שאני לא אשכח לפנות אליך במייל בבוקר..)

הכוונה היא מה רמת הקושי של מה שאתם צריכים לעצב,

לא באיזו רמה אתה צריכים שיעצבו..

טוב אני פשוט אפנה במייל ._.

היי!

אנחנו צריכים לוגו ותמונות מ-0.

כמווון עם קבצי .PSD

שנידע שזה באמת יצירה שלך.

אתה יכול לפנות במייל יש לי כמה שאלות אליך

פורסם

רק הערה - מרפרוף ראשוני בתמונות מהאתר נראה שהעיצוב מאוד לא מינימליסטי ולא קריא במיוחד.

איך זה שונה מפורומים כמו זה או תפוז?

פורסם
  • מחבר

רעיון נחמד, אבל.. יש כבר פייסבוק, לא נראה לי שאתה תצליח בעניין בגלל שכבר יש אתר כזה ולא נראה לי שכולם ידעו על קיום האתר שלך.בכול מקרה אם אתה רוצה דעות על העיצוב, הוא קצת משעמם יותר מתאים ל ynet ולא לרשת חברתית, צריך משהו חיי כמו התפריט תעשה אותו ירוק או צהוב, משהו יותר טוב ומשהו עם פחות מידע יותר משחקים.סליחה שאני שופט / מייעץ אבל זה לטובתך, תיקח כמה דוגמאות קטנות מפייסבוק אולי תצליח מי יודע.
לא כל כך ברור לי מה קשר שיש פייסבטק.יש פייסבוק יש מקושרים יש מומו הפקרה יש משותפים יש מה שאתה רק לא רוצה. לא מדובר פה לכבוש עולם - מדובר בפרוייקט ממש מעניין שזה לא סתם רשת שאתה יכול לעשות לייקים ולשלוח צ'אט אלה גם לקבל תוכן מעניין וליצור חדרים ולחלק מידע ולנהל אותה. אתה לא חייב להרשם - אתה יכול לקרא דברים מעניינים לפי דירוגי משתמש בעמוד הראשי, בלי פרסומות בלי חובות, כמובן כל מי שאתה מדבר ברשת שם - הם קרובים אליך. אתה ניסית לחפש איזה קבוצה של אנשים נגיד, שאוהבים לרוץ בבוקר - בפייסבוק? קפצו בחיפוש ראשוני 14239423-49 קבוצות, לך תחפש ישראלים שם שגרים בסביבה. חוץ מלקרא סטטוסים טיפשיים של חברים שלך ולעשות לייקים ולדפדף בתמונות, איזה בידיוק מידע או חדשות אתה מקבל שם? אתה מעביר זמן בלי שום תועלת בשבילך. כאן אתה מקבל הזדמנות ליצור חדשות שלמות, ליצור חדרים ששם אתה יכול להזמין או להצתרף לחדר מוכן כבר ולדבר עם אנשים במדינה על דברים שאתה אוהב. בבקשה תרא לי משהו כזה דומא בארץ. לא מדובר בעולם. תרא לי אתר שנותן לך אפשרות ליצמור קהילות שלמות חדשות - כמו נגיד כתגוריות שלמות בפורום - בשליטה שלך כמו משתמש פשוט? ליצור חדשות כמו בYNET או מקו? אתה מקבל שליטה ליצור אתר אחד שמשלב פורומים, רשת חברתית, חדשות, שאלות - תשובות. כל זה בשליטה מלאה שלך בלבד + יש לך את כל הכלים לרשת חברתית - הודעות, צ'אט, לייקים וNOלייקים, קיר, רייטינג מצתבר, מדליות, שלבים ועוד ועוד. אני נותן לך אפשרות ליצור חדר שאנשים שאתה תכניס בפנים יכולים לדבר בניהם וכול רואים את זה. זה מסודר. זה לא מוצף. פה בפורום אתה יוצר הודעה היא יורדת הרבה למתאה מרוב שזה מוצף מידע. אין לך סינון נוח, אין לך מוטיבציה להגיב. ומאוד חשוב - אתה מבזבז את זמך היקר בחיפוש לא נוח, בדילוגים בפרסומות, ואתה נשאר משתמש פשוט - בורג במערכת. אני נותן לך הזדמנות לארות לקהילה שאתה שווה משהו ואתה יכול להיות רמה מעל כולם. אז זה אתר חדשות, פורומים, מוסד נתונים של סרטים ותמונות, מידע שימושי שבאמת אתה עושה F5 ויש דברים חדשים בתחום שאתה אוהב.אז זה בקצרה באבדלים וכו'.לגבי עיצוב - קשה לי להסביר לך - אבל אתר ממש סוכר, מצילומי מסך לא רואים את היופי שלו ממש. תחף.

נ.ב. אני ממתין לקישור לאתר כזה שציינתי לך בקצרה בארץ עם חלק מהפונקציות שנתתי פה. וזה לא הכל אחי, זה בקצרה. אנחנו נישב על הסבר מסודר של הפרוייקט. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

יצירנו הגבלה לאנשים שרוצים להוריד חדר או משתמש1 = X

e430b7ca56e3.jpg

פורסם

עברית שפה קשה? כמה שגיאות כתיב...

פורסם

תענה בהודעה פרטית..

פורסם
  • מחבר

עברית שפה קשה? כמה שגיאות כתיב...

יש הרבה, אני לא מקומי. בגלל זה חיפשנו מתרגם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים