עבור לתוכן

DNS Server לא מגיב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שדרוג האינטנרנט והראוטר לTP-LINK, TL-WR1043ND הבעיה הנ"ל מתחרשת בערך פעם ביום : האינטנרט קורס וכאשר אני מריץ Troubleshooter הוא מזהה שהבעיה היא : dns server is not responding. לאחר ניתוק וחיבור מחדש לחשמל של הראוטר יש שוב אינטנרנט אבל זאת פרוצדורה מעיקה. מישהו יודע מה ניתן לעשות?

יש לציין שאני מקבל DNS אוטומטית בהגדרות של הTCP.

בתודה מראש!

פורסם

תבדוק שאתה עובד עם ה Firmware האחרון.

כן מומלץ לאפס את הנתב להגדרות ברירת מחדל ולהגדיר הכל מחדש.

פורסם
  • מחבר

עדכנתי את הנתב לגרסה האחרונה וזה עדיין קורה.

הקריסה של האינטנרנט מתרחשת בדרך כלל כשאני מוריד במהירויות גבוהות יחסית (3.5Mb\s) באמצעות IDM. האם יכול להיות שהנתב קרוס מהעומס?

כמו כן שאלה נוספת - הגדרתי DNS קבוע בהגדרות של הTCP ל:

208.67.222.222

האם יכול להיות שזה יפתור את הבעיה? (מה היתרון בקבלת DNS אוטומטי?)

בתודה מראש!

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול בבקשה לעזור לי?

לאחר השינוי לDNS סטטי האינטרנט חוזר לבד (אני לא צריך לנתק ולחבר את הראוטר מהחשמל), האם יש סיבה להעדיף את הDNS הדינמי?

ושוב, האינטרנט עדיין נופל כשאני מוריד במהירויות גבוהות (יחסית), אפשר לעשות משהו בנידון?

שוב פעם תודה.

פורסם

זה מראה על עומס שקיים על הנתב, אך הנתב הזה מסוגל לעמוד בכמות חיבורים די גבוהה לפני קריסה.

אתה מוריד בהורדות רגילות או דרך תוכנת שיתוף?

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה!אני מוריד בהורדות רגילות באמצעות IDM - internet download manager.

שכחתי לציין שהראוטר של TP-Link מחובר לפניו למודם\ראוטר של בזק - D-Link DSL 6740U. האם יכול להיות שמי שגורם לבעיות הוא דווקא הD-Link?

זאת אומרת שהמבנה של הרשת הוא : TP-Link<<<<D-Link>>>>>מחשב

בנוסף אני ממשיך לשאול (מצטער שאני חוזר על עצמי) - האם יש סיבה להעדיף את הDNS הדינמי על הסטטי?

פורסם

אין הבדל עקרוני בין DNS שאתה קבוע בנתב לבין ה-DNS שספק האינטרנט נותן לך. היתרון היחידי בדינמי הוא שאם הספק משנה את כתובת ה-DNS, אתה פטור מלעדכן אותה בנתב. בכל מקרה בשנים האחרונות, ה-ISP לא משנים את כתובות ה-DNS כך שאין בכל משמעות מיוחדת, מה עוד שהרבה משתמשים בכתובות DNS של ספקים חיצונים (גוגל, DYNDNS ואחרים) שהם הרבה יותר טובים מאלה של ה-ISP.

פורסם
  • מחבר

תודה שוב על ההסבר.

האם הכתובת שהצגתי (208.67.222.222) היא DNS טוב?

בנוסף, האם אתם חושבים שסביר להניח שהD-Link דווקא יוצר את הבעיה? (הכוונה האם סביר להניח שהוא יקרוס בזמן הורדה במהירות של 3.5Mb\s או שזה פשוט לא סביר ומדובר ככל הנראה בבעיה אחרת).

פורסם

אם אתה כבר מחפש DNS "טוב" לך על זה של גוגל - 8.8.8.8 ו-8.8.4.4 הן הכתובות שלו. קשה לדעת מה גורם לבעיה שלך. אני משתמש בנתב הזה בקושחה של DD_WRT והיא יציבה עליו כמו בטון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים