עבור לתוכן

אינטרנט 10 מגה שאינו עומד בציפיות..

Featured Replies

פורסם

הי לאחרונה שידרגתי לאינטרנט 10 מגה עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאינטרנט: הצפייה ישירה נתקעת כל הזמן ההורדות נתקעות כלומר זה מוריד על מהירות מקסמלית של מגה 200 ואז פתאום קופא לכמה שיניות וממשיך בסקייפ כל הזמן יש רגעים כאילו אין קליטה(כאילו האינטרנט התנתק לשנייה) מה כבר אפשר לעשות החלפתי ראוטר משהו כמו 3 פעמים והיה אצלי טכנאי של בזק פעמיים. אני מאוכזב מאד יש רעיונות??

פורסם

תחליף תשתית או ספק

פורסם

למה רק 10? אין לך בשכונה NGN? או UFI?

ואני גם י בטוח שאתה לא משלם זול על 10 מגה.

פורסם

מי הספק?

אני עם 014 ואני מתלונן שהם מספקים לי לחול רק 50mbps במקום ה74mbps שאני מסוגל לקבל :lol: (עדיין קצב סבבה). עם כאילו נתונים 014 יכולים לתת לך 10 מגה בלי בעיה. אל תשכח להתנתק אחרי ההתחברות בכדי לקבל מחיר של 30 שקל לחודש לכל מהירות. אין היום שום התחיבויות אז אם יש בעיה , תעבור ספק (הכי קל). אני לא בטוח איך אצל הספקיות האחרות 014 עדיין לא נתנו לי הזדמנות לנסות אותן ;) .

פורסם

למה רק 10? אין לך בשכונה NGN? או UFI?

כי למה הוא צריך לשלם על יותר מ10 כשגם דברים שאמורים לעבוד נורמלית ב5 לא עובדים לו? :)

פורסם
  • מחבר

חברה נראה לי שהבעיה זה משהו באוויר שגורם לקצרים באינטרנט כאילו מה החלפתי ראוטר 3 פעמים הבעיה היא גם במחשב הנייח וגם בנייד שההורדות קופאות לכמה שניות וחוזר להוריד וצפייה ישירה נתקעת לסירוגין ניסית הכל דיברתי משהו כמו 1000000000 פעם עם הסםק וגם עם התשתית בבדיקות מהירות שאמרו לי לעשות האינטרנט עדיין הראה 10 מגה... ולא גם אינטרנט 100 מגה יעשה את אותם הבעיות חברה אני נואש למה זה ככה מה יש איזה משהו באוויר שגורם לקצרים או מה???

פורסם

חברה נראה לי שהבעיה זה משהו באוויר

אתה מחובר אלחוטית בשני המחשבים? תנסה להתחבר חוטית באחד מהם ותראה מה קורה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הנייח מחובר לראוטר דרך כבל ועדיין יש את אותה בעיה בשני המחשבים..

פורסם

לא חסרים ראוטרים ישנים שלא תומכים במהירויות של 10Mb ואפילו פחות.

תחבר את אחד המחשבים ישירות למודם ללא ראוטר, הגדר חייגן אם צריך, ובדוק מהירות.

פורסם
  • מחבר

חביבי היום כל ראוטר תומך ב 10 מגה והראוטר שלי תומך בהחלט ב 10 מגה זאת לא הבעיה...

פורסם
  • מחבר

אז מה לעשות חברס ההורדות קופאות על שמריו נמאס לי מהאינטרנט הפרימטיבי הזה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים