עבור לתוכן

נייד ב-5500 ש"ח עם חיבורים מימין/מאחור

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, כונן כמו שנתת אליו לינק לפלונטר.

100% זה מה שאזמין.

מודה לך מאוד, עזרת לי המון! :)

פורסם
  • מחבר

היי, שוב אני :)

מחכה להצעת מחיר משתי חנויות, בנתיים קראתי במניואל על הרכבת כונן mSATA. מסתבר שזו הפרוצדורה הארוכה ביותר, וצריך לפרק את כל המחשב בשביל זה.

http://support.dell.com/support/edocs/systems/vos3560/en/OM/om_en.pdf

עמוד 39.

זה לא בשבילי, ביקשתי בהצעה גם כונן mSATA 128GB...נראה כמה יעלה ואם יהיו מוכנים להרכיב.

קראתי גם בפורום על כך שיש לו בעיה שהוא מתחמם ויש צורך לנקות את גוף החימום שגם בשבילו צריך לפרק לא מעט. אצלי המחשב דולק המון וזו בעיה שהיתה לי בכל נייד. מעדיף כזה שאוכל לנקות בעצמי.

ראיתי שיש גם כבלי רשת עם ראש זוית ככה שזה כבר לא קריטי שהחיבורים יהיו מאחורה. השאלה אם יש מחשב במפרט דומה עם כרטיס mSATA בעל גישה נוחה ומערכת איוורור נוחה לניקוי, או לוותר על mSATA ולהסתפק בהחלפת ההארד דיסק לSSD ובמקרה הזה הE5530 הוא אופציה טובה וגם קל מאוד לפרק את מודל הקירור שלו. יש יתרום במקרה של ה5530 שבא עם מסך FHD עם במעבד I5 מבחינת יכולת הקירור?

מה דעתך?

פורסם

אני לא חושב שיש צורך לנקות את גוף הקירור בנייד אלא אם הוא מתחמם בצורה בעייתית (ואז עדיף לפנות לשירות של דל)

למעשה, אתה לא אמור לעשות שום פעולה שדורשת פירוק של הנייד (למעט הרחבת זיכרון או החלפת דיסק) לפי תנאי האחריות.

מבחינת קירור, אני לא יודע אם יש יתרון משמעותי ל-5530 על ה-3560. הבדלי הבניה שלהם באים לידי ביטוי כשיש ניוד תדיר של המחשב. ה-5530 רובוסטי יותר ולכן פחות רגיש לטלטולים.

אם אתה יכול לוותר על רזולוציית FHD, יש את ה-E530 של לנובו עם גישה ישירה ל-mSata מגב הנייד - http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20260

כמו שציינת, אני מאמין שחנות מקצועית תסכים להחליף את הכונן הפנימי תמורת תשלום עבודה ב-3560.

פורסם
  • מחבר

תודה, אז אייחס לכך פחות, באמת עלול להיות בעייתי עם האחריות.

לא בעייתי שחנות תרכיב או שזה בסדר מבחינת האחריות? בכל זאת ממש מפרקים את כל המחשב.

אתה יכול להמליץ אולי על חנות מקצוית שלדעתך תעשה זאת? בנתיים לא קיבלתי תשובה אז אני מעריך שאלו שפניתי אליהם לא מעוניינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים