עבור לתוכן

עזרה בשדרוג מחשב לגיימינג, תקציב 2K

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחרי שבחנתי את מה שאמרתם נראה לי שאין באמת הרבה טעם (וחבל כי המחירים ב NEWEGG ממש טובים)

בדקתי אופציות זולות יותר שינסו להחזיק את המחשב לשנה אחת נוספת.

יש לי 3 שאלות נוספות שאשמח אם תוכלו לענות לי עליהן:

1. כרטיס זיכרון- יש לי 3 ג'יגה ואמרו לי לנסות קודם להוסיף ואולי אז המשחק ירוץ טוב אז קניתי היום 2X2G במהירות 1066 DDR2 (הלוח יכול לקבל מקסימום 8G), פשוט כי קי אס פי נמצא ממש ליד העבודה שלי, האם ישנה אם 2 כרטיסים נוספים (1G כל אחד) הם לא במהירות 1066?

2. ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר 560GTX TI של MSI וכנראה שימכור לי אותו במחיר ממש טוב, לפי הדיונים ראיתי שהספק שלי יכול להחזיק אותו, האם זה באמת יתאים למפרט ולבאטלפילד? (שזו בעצם מרבית המטרה של השדרוג).

3. כמו כן נאמר לי כי עדיף להחליף ווינדוס ל-64BIT כי זה בהמלצות המשחק, האם לעשות זאת?

(אם התשובות לכל מה שרשום הם כן זה אומר שחסכתם לי 1700 שקל :) )

פורסם

עשית טעות עם הזכרונות.

להחליף ל64ביט משמע לפרמט את המחשב, דבר שלא נוח לכולם.

64ביט כבד מעט מ32ביט, ואתה בעצם עובד בשביל 750+-MB זכרון, ככה שההבדל שתקבל מבחינת זכרון יהיה נמוך.

(כמובן שאתה מקבל גם ביצועים טובים יותר מהמעבד)

אם הלוח שלך מקבל עד 8GB, היית ללא ספק צריך לקנות שני כרטיסים של 4GB..

מבחינת מחיר זה בטח מאוד קרוב, וזה פי 2 זכרון (וגם ככה אתה מחליף ל64ביט..)

והיה לך 3X1GB לפני? באיזו מהירות? והכרטיסים צריכים להיות באותה מהירות בשביל שיעבדו.

GTX560TI כרטיס מאוד חזק, הוא היה "הכרטיס" בתקופה מסויימת.

יחזיק באטלפילד 3, כמובן שלא על מקסימום.. לגבי הספק אני לא בטוח, נראה לי שכן.

פורסם
  • מחבר
עשית טעות עם הזכרונות.

להחליף ל64ביט משמע לפרמט את המחשב, דבר שלא נוח לכולם.

64ביט כבד מעט מ32ביט, ואתה בעצם עובד בשביל 750+-MB זכרון, ככה שההבדל שתקבל מבחינת זכרון יהיה נמוך.

(כמובן שאתה מקבל גם ביצועים טובים יותר מהמעבד)

אם הלוח שלך מקבל עד 8GB, היית ללא ספק צריך לקנות שני כרטיסים של 4GB..

מבחינת מחיר זה בטח מאוד קרוב, וזה פי 2 זכרון (וגם ככה אתה מחליף ל64ביט..)

והיה לך 3X1GB לפני? באיזו מהירות? והכרטיסים צריכים להיות באותה מהירות בשביל שיעבדו.

GTX560TI כרטיס מאוד חזק, הוא היה "הכרטיס" בתקופה מסויימת.

יחזיק באטלפילד 3, כמובן שלא על מקסימום.. לגבי הספק אני לא בטוח, נראה לי שכן.

טוב אני קורא את זה אחרי שדחפתי את הזכרונות פנימה.. :( שים לב מה רושם לי רהאימג':

כאילו המחשב מזהה 6 ג'יגה אבל משתמש רק ב3.. זה הגיוני? הזכרונות של 2X1 הם 800 מגה הרץ של קינגסטון DDR 2 והחדשים הם 2X4 1066 מגה הרץ של GSKILL.. צריך חעשות התקנה אחרי ששמים את הזיכרונות במחשב?

פורסם

לא ממש הבנתי מה רשמת (ומה זאת התוכנה הזאת? :x)

יש לך 4 סלוטים, ב2 יש 2X2 1066 ובשני האחרים 2X1 800?

אם כן אז אין לי מושג אז זה אמור לעשות לך בעיות >>

ומערכת 32ביט לא יכולה לזהות יותר מ 3.2/3.5 (לא קבוע, אין לי מושג במה זה תלוי..) ג'יגהבייט זכרון (RAM).

פורסם
  • מחבר

התכנה הזאת נקראת re imag והיא אמורה לתקן את המחשב, אבל נותנת לך את כל המידע על החומרה לפני :) (ככה למדתי איך לדעת איזה רכיבים יש לי במחשב)

אז מה שאתה אומר בעצם זה שלמרות שהלוח אם תומך עד 8 ג'יגה זיכרון למעשה בגלל הווינדוס 32 ביט אני לא יכול בעצם לנצל את זה?

אז עדיף לי להחליף ל-64 ביט?

לא יודע אם זה עושה בעיות כמו שזה לא עושה כלום :) אבל קראתי פה שצריך להתאים את הזכרונות מבחינת המהירות (וכבר חשבתי לגשת מחר לחנות להחליף את ה 1066 ל 800)

פורסם
  • מחבר

ושכחתי, לשאלתך אז כן :) יש לי 2X1 במהירות 800 ועוד 2X2 במהירות 1066

פורסם

כן, חייב 64ביט.

לא יודכ אם החנות תסכים להחליף לך..

בכל מקרה תנסה לקחת 2 של 4GB במהירות שמתאימה ללוח שלך..

אמור לצאת לך פחותאו יותר אותו מחיר ו8GB זה סטנדרט היום למי שמשדרג,

גם בגלל זה מאוד זול.

ולא הבנתי מה זה ״לתקן״ את המחשב, אבל שיהיה..

פורסם
  • מחבר

קניתי היום, יש אריזה מקורית (ואני עו"ד) אז לא נראה לי שתהיה בעיה :) הלוח מתאים גם ל 1066 אבל הזכרונות הקודמים הם 800 וחבל לי עליהם , חיפשתי ב KSP ואין להם 8G ב DDR2 בכלל, בשום תצורה, מה שנשאר לי זה לפרמט ולהחליף ל 64..

תודה רבה על העזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים