פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים 1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 15,000 שקל אז תשתוללו א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לא חייבים לשרוף את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, גיימינג ברמה גבוהה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - Premiere, sony vegasפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים שיוצאים, אני עושה ביקורות וידאו וגם Let's Plays -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך בעכבר מקלדת או מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן overclock 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - צריך הרכבה בחנות וצריך windows 7 64 bit 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - עדיף באיזור תל אביב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין בקשות מיוחדות 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא כמו שכתבתי למעלה, אני מתכוון לשחק את המשחקים החדשים ביותר, להקליט אותם תוך כדי משחק, לערוך אותם בוידאו ולהעלות ביקורות ו-lets plays שלהם לאתר שלי ולכן אני זקוק למחשב שהוא די מפלצתי. כמעט קניתי מzed מחשבים, אך מקריאה בפורום הנהדר שלכם הבנתי שזה לא יהיה צעד חכם במיוחד. תודה מראש נימרוד
פורסם 2012 בספטמבר 3013 שנים מחשב שלא מתפשר על כלום 32GB RAM 670SLI הייתי חייב לשים WIN7PRO כי גרסאת הHOME תומכת במקסימום 16GB של זיכרון מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel 3930K Six Core I7 3.2 (3.8 Turbo) 2011 Socket 12MB Box - no fanכמות: 1 - מחיר: ₪2952קירור למעבד:Scythe MUGEN 3 REV Bכמות: 1 - מחיר: ₪224לוח אם:Gigabyte GA-X79-UP4 Socket 2011כמות: 1 - מחיר: ₪1614מארז:Fractal Design Define R4 - Black + Seasonic X-650W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪999זיכרון:Elpida 8GB DDR3 1600כמות: 4 - מחיר: ₪338קשיח למחשב שולחני:Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda LP 7200 64MBכמות: 1 - מחיר: ₪578קשיח למחשב שולחני:Crucial 256G SSD Marvell M4כמות: 1 - מחיר: ₪969כרטיס מסך:Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 2 - מחיר: ₪2173כונן אופטי:LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Blackכמות: 1 - מחיר: ₪105תוכנות:Microsoft Windows 7 PRO English 64BITכמות: 1 - מחיר: ₪569הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪13708מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 13434 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/h7uesalt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.