עבור לתוכן

ממתי שרות הלקוחות של בזק נהיה גרוע כמו שאר חברות התקשורת ?

Featured Replies

פורסם

אני בלי אינטרנט כבר 10 ימים ולא בתוח יתקנו לי התשתית

ביום רביעי ה-19.09 החליפו כבל ראשי לשכונה שלי ומאז אין לי אינטרנט , התקשרתי לבזק והסברתי את המצב והדגשתי שהוחלף כבל ראשי שלהם

אז הם כבעו לי טכנאי ליום ראשון - שהגיע הטכנאי הוא בדק את החיבור לבית שלי ואמר זה בעיה בקבל הראשי וזה לא התחום שלו

התקשרתי לבזק שוב ושאלתי מתי יתקנו לי את התשתית , והם שאננים שאלתי למה שלחו לי טכנאי הביתה שכבר אמרתי שזה בעיה בכבל הראשי

הרי הם יודעים שהם החילפו כבל בשכונה שלי

בקיצור אחרי שעה של תחינה הבתיחו לי שיגיע קבלר לתקן לי יום למחרת שלא הגיע רק לאחר יומים התקשרו אלי ממוקד הטכני ושאלו אם הסתדרה הבעיה , אמרתי אין לי צליל חיוג אז הוא אמר שלא צריך להיות כי יש לי רק אינטרניט דרכם (לכל הרוחות איש תמיכה טכנאית של בזק שלא יודע איך קו שלהם עובד ) ידעתי שהו טועה אבל לא התבקחתי וחיברתי את הנתב והודעתי לא שאין LINK ואז הוא קישר את הטכנטי בשיחה ששאל אם יש צליל חיוג אמרתי שלא אז הוא אמר שיש בעיה אצלי בבית , שוב הסברתי שלא יכול להיות ושהבעיה התחילה ברגע שהחלויפו את הכבל הראשי שזה התפקיד של הטכנאי שטוען שתיקן כרגע

אבל אין עם מי לדבר

שלחו טכנאי הביתה שוב אתמול הוא בדק ואמר שזה בעיה בקבל הראשי וזה לא התפקיד שלו

התקשרתי לשאול מתי יגיע קבלר לתקן כדי שאני אגע איך לתכנן את חול המועד ואמרו שלא ידוע

אולי זה רק אני אבל כמו שזה נראה שמאז שמשרד התקשורת פתח את השוק והמחירים ירדו חברות התקשורת החליתו שבמקום שהם ירביחו פחות הם פשות ישקיעו פחות השרות , הם לוקחים סטודנתים שלא הכפת להם מהעבודה כי זה זמני או אנשים שאין להם ברירה אחרת מאשר לעבוד שם ולאכול חרא ומי שמשלם את המחיר בסוף זה הלקוח

שמדברים עם אנשי שרות כל מה שהם מנסים לעשות זה למכור עוד שרות ולא לפתור את הבעיה , אף אחר לא מקשיב משחקים אותה ראש קטן

רק בשנה האחרונה זה פעם שלישית שיש לי בעיה באינטרנט ובפעמים שעברו אנשי השרות החליפו לי חבילו או סגרו חבילו מחדש במקום פשות לפתור את הבעיה

ובוא נהיה ראליסטים שום דבר לא ישתנה כל עוד זה משתלם להם , כל עוד זה רווחי הם ימשיכו ככה ולנו אין מה לעשות כי הם נשארים בתחום החוק

לי יש רעיון איך לשנות את זה : לגרום להם להפסיד כסף והדרך החוקית היחידה שיש לנו זה לתקוע להם את המערכת

כשיש בעיה להתקשר אלהם ולא לסים את השיחה שעות אם מספיק אנשים יעשו את זה לדעתי הם יבינו שהדרך שלהם לא עובדת והם ישנו הכל רק כדי לא להפסיד כסף זה מה שאני מתכוון לעשות , אז אני מזמין את כל מי שיש לו סבלנו להצתרף אלי

אחרי הכל אנחנו הלקוחות ואם נתעקש של שרות איכותי אז זה יהיה בראש סדר העדיפיות של מספקי השרות

מה שלמדתי בחיים זה שאם יש דרישה למוצר כל שהו לא משנה מה הוא תמיד יבוא משהו שיציע אותו

אחרי הכל בלי לקוחות חברה לא יכולה להתקיים ומנגד לזה בלי החברות אזרחים למשיכו לחיות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים