עבור לתוכן

מפרט לגיימינג 3000-4000

Featured Replies

פורסם

שלום חברים יקרים!

אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג.

אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום.

יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש.

כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת.

תודה רבה!

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

אשמח אם תוכל לספק מידע נוסף, בכך שתענה על השאלון שנמצא בחוקי הפורום, ע"מ שאוכל לעזור לך בצורה מיטבית.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי בדיון כדאי לבקש את המפרט כמה ימים לפני הרכישה ואני משתחרר רק עוד שלושה שבועות אז אני אפרסם דיון נוסף עוד שבוע ככה שאני אקבל מפרט עדכני ואקנה ישר.

מה שכן אשאל כרגע זה אם יש לך המלצות לחנות מסוימת? שאדע איפה לקנות כשאקבל מפרט.

תודה רבה!

פורסם

ממליץ על TMS: מחירים נמוכים ובאנדלים משתלמים, שירות מעולה לדעתי, הרכבה חינמית לחברי הפורומים ומשלוחים לכל אזורי הארץ ללא תשלום נוסף. אני מאמין שעוד רבים יסכימו איתי.

פורסם
  • מחבר

הם גם מקום שכדאי ללכת אליהם עם המפרט שאקבל פה ולהתייעץ איתם במקום?

פורסם

כמו כל חנות.

לשאלות/מידע נוסף- פנה בבקשה לפורום צרכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים