עבור לתוכן

EVGA - חו"ד על החברה ומוצריה

Featured Replies

פורסם

בעקבות דיון בפורום ספקים ומארזים בו הוזכרה החברה ועוררה תגובות מסקרנות,

מעוניין לשמוע חו"ד מהנסיון שלכם עם מוצרי החברה והשירות למוצריה.

תודה רבה!

פורסם

למה לדעתי EVGA היא לא חברה מוצלחת במיוחד לא על סמך נסיון אישי אלא על סמך מוצריה באופן כללי

א. תמורה לא כל כך טובה למוצר. מוצרי EVGA שזהים במהירותם למותגים אחרים יעלו בד"כ מעט יותר

ב. אין לה לא אבא ולא אמא בארץ. אף אחד לא מוכן לייבא אותם ואני מבין למה

ג. הדבקות מוגזמת לחלוטין לקירורי סטוק. EVGA כמו BFG הכושלת יכולה להשיק שלושה כרטיסי מסך בעלי מהירויות שונות על אותו קירור סטוק עלוב

ד. התחרות פשוט מחכסת אותה. מתי בפעם האחרונה ראיתם כרטיס מסך מתקדם עם קירור מפלצת במחיר רפרנס? התשובה היא אף פעם מצד EVGA. אין לה את האמצעים לעשות את מה ש-Sapphire ו-Gigabyte עושות - להשיק כרטיס מסך במחיר רפרנס ולתת לו קירור מפלצתי, לא פחות.

היתרונות היחידים של EVGA שאני יכול לחשוב עליהם הם שירות לקוחות שנחשב לטוב, וכרטיסי בעלי בלוקים של מים פה ושם, אם כי עדיין במחיר גבוה משמעותית ממחיר רפרנס + בלוק בנפרד.

פורסם

לי אין בעיה עם EVGA, קניתי ממנה כבר שני כרטיסים, 560Ti ה"אגדי" ו-680. לא בארץ כמובן, החנויות הארץ חושבות ש-EVGA זה כרטיסים מזהב לפי המחירים שהם נותנים.

אני מסכים שעם סדרה 600 יש הדבקות מוגזמת לרפרנס, אבל ה-560 שלי נקנה עם קירור ה-DS בעל שני המאווררים והוא היה מעולה.

גם עם ה-680 EVGA מציעה ארבעה קירורים (דומים אמנם) : רפרנס, Signature או וניל (זה מה שיש לי), Signature 2 בעל שני מאווררים, FTW, ו- Classified. כאשר רוב הקירורים הם באמת קירורי "מפוח" דומים בעיצובם ולא כמו קירורי הווינדפורס X3 של גיגבייט או הדירקט CU 2 של אסוס.

בנוסף שירות הלקחות מעולה (מנסיון) ולפעמים מקבלים הפתעות קטנות בנוסף. קיבלתי עותק חוקי של 3DMARK 11 אדבנס, מאפיה 3 ובורדרלנדס 2. משתלם בשבילי!

אבל לגבי הקירורים אני מסכים עם dj-electric

פורסם

^^

כיצד קיבלת Borderlands 2?

פורסם

אממ, לדעתי EVGA מותג מצויין.

הם יודעים שרוב האנשים שקונים את הכרטיסים היקרים שלהם, במילא יעשו קירור מים אז למה להם להשקיע בגרסאות מיוחדות עם קירורים מיוחדים? מה גם שלפעמים הקירורים הלא סטוק, רועשים יותר מהסטוק. EVGA לעיתים מוציאה גרסאות מיוחדות של כרטיסים

אין יבואן בארץ, נכון עובדה מצערת. אבל זה עדיין לא סוף העולם. נגיד שתקנה כזה כרטיס ב KSP, גם אז יש מצב שתחכה שבועיים עד שתקבל חדש\מחודש וגם אז אתה נתון לגחמות של KSP ולא של החברה הרשמית. שחושבים על זה, החברה בחו"ל אולי תעדיף לשלוח לך כרטיס חדש לחלוטין רק כדי להימנע ממצב שתצטרך לשלוח להם שוב. כלומר, יכולה להיתכן עדיפות מסויימת למימוש אחריות בחו"ל.

אגב, אתה שולח להם מייל וצ'יקצ'ק חוזרים אליך עם תשובות מפורטות. אחלה אנשים ויש גם את ג'ייקוב שאפשר לדבר איתו ישירות ב PM בפורומים בחו"ל כולל בפורום של EVGA עצמם.

הסיכוי שיהיו פאלטות עם מוצר חדש הוא תמיד גדול. אבל ראו, מי שקיבל 670 דפוק, קיבל אח"כ גרסה יקרה יותר ומהירה יותר. הם יודעים לתת שירות שזה עניין משמעותי . אגב, זה אולי עניין שולי עבור רוב האנשים אבל אחד הדברים שאני אוהב אצל EVGA זה שהכרטיסים על PCB שחור...לא קורה בספייר ולא בג'יגה-בייט. :\

פורסם

אני יותר מחודש מחכה לכרטיס שלהם שנישרף לי (GTX680), הכרטיס נקנה בארצות הברית. עד עכשיו הוא בבדיקה.

פורסם

התקשרת אליהם ? אם אני זוכר נכון אמרת ששלחת את זה לסניף שלהם באירופה. זה אותו איזור זמן, מקסימום הפרש של שעה-שעתיים.

פורסם

^^

כיצד קיבלת Borderlands 2?

התקשרתי ל-NCIX שמהם קניתי, ולפי הנחיות EVGA קיבלתי שובר להורדה

פורסם

מעניין, אולי גם אני יכול לקבל, למרות שקניתי ממישהו ולא מחנות בארה"ב.

פורסם

התקשרתי ל-NCIX שמהם קניתי, ולפי הנחיות EVGA קיבלתי שובר להורדה

אני יתקשר עוד מעט, תודה.
פורסם

אני אישית לא הייתי קונה EVGA. כל המוצרים שלהם בנויים על עיצוב רפרנס שזה די עלוב. הם מאוד פופולריים בארה"ב ופחות באירופה ועשו שם לעצמם בעזרת שירות RMA טוב ו Lifetime Warranty שהייתה להם פעם ועכשיו זה כבר לא קיים יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים