עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט גיימר כולל מסך 6.3K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים שלוש הקרובות (כמו Crysis 2, Borderlands 2, Call of Duty, Battlefield וכו')

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 הוספתי מסך למפרט 23"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן, מתכנן בעתיד OC בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא, אני מעוניין במחשב שיחזיק מעמד 3-4 שנים (בהנחה שאני אוריד את רמת ההגדרות עם הזמן כמובן)

[table][tr][td][table][tr][td]C3570T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570 Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

[/td][/tr][/table][table][tr][td]

₪1068

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ZM5X[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪129

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GB75MD3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪392

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]DEF-R3-USB3-BLNW[/td][/tr][/table][table][tr][td]Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪775

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]K8G1600HRK[/td][/tr][/table][table][tr][td]Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪266

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]ST1000DM003[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪453

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]CT128M4SSD2[/td][/tr][/table][table][tr][td]Crucial 128G SSD Marvell M4[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪540

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]S7953GD5OHN[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪1750

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]GH22NS70[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪99

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]U2312HM[/td][/tr][/table][table][tr][td]DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪880

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]COMPASSM[/td][/tr][/table][table][tr][td]הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח[/td][/tr][/table][table][tr][td]

1

₪0

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ:

11

₪6352

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

שלום, אבקש חוות דעת על המפרט הנ"ל

אני מתכנן לבצע OC לכרטיס מסך בעתיד ואולי גם למעבד בשלב כלשהו, אך לא נראה לי שיש טעם לעשות זאת מיד ברגע זה.

אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ משחקים במשך ה3-4 שנים הקרובות תוך התחשבות בכך שיהיה צורך בהנמכת ההגדרות הגרפיות עם הזמן כמובן.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם מתוכנן OC עדיף כבר לקחת מעבד K ולוח Z77 כי הרי B75 ומעדים שהם אינם K לא אוברקלוקרים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1140

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪129

לוח אם:

MSI Z77A-G43 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI

כמות: 1 - מחיר: ₪591

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪775

זיכרון:

Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

כמות: 1 - מחיר: ₪266

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1750

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪880

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪6623

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6491 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5zav8ft3

פורסם
  • מחבר

אוקי, נניח ואני מוותר על OC למעבד, מה דעתך על המפרט שהצעתי?

אבצע OC לכרטיס מסך בעתיד.

אגב, איך יהיה המחשב באופן כללי מבחינת רעש?

בנוסף, אני קצת לא סגור על העניין של הSSD - איך בדיוק אני מנצל אותו? מתקין עליו את הוינדוס ואת כל התוכנות והמשחקים?

פורסם

אם אתה מוותר אז אין טעם לקחת 3570

3470 יספיק בהחלט ואת ההפרש אפשר לשים בלוח Z77 זול שיאפשר OC קטן (400MHZ בערך ושTMS יבצעו את זה)

אין שום סיבה לקחת לוח B75 שמכיל חיבור SATA3 אחד שבמילא יתפס ע''י הSSD ויסתום שדרוגים עתידיים.

על הSSD אתה שם וינדוס וכמה משחקים חשובים שמשוחקים באופן תדיר.

בתקציב הזה חייבים לקחת SSD , אחרי שתשתמש לא תרצה לחזור.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪966

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪58

לוח אם:

MSI Z77A-G41 for 1155 Sata3/USB3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪528

מארז:

Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪775

זיכרון:

Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

כמות: 1 - מחיר: ₪266

קשיח למחשב שולחני:

Crucial 128G SSD Marvell M4

כמות: 1 - מחיר: ₪540

קשיח למחשב שולחני:

Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14

כמות: 1 - מחיר: ₪453

כרטיס מסך:

Sapphire 7950 3GB GDDR5 Retail O.C - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1750

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪880

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

סה"כ: ₪6315

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6189 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/e3kagfy5

פורסם
  • מחבר

אם אני לוקח את לוח ה-75 ואת הדיסק טרהבייט והSSD אני אוכל לחבר רק אחד מהם לSATA3 ואת השני אהיה חייב לחבר לSATA2 בגלל חוסר בפורטים?

ומדוע שינית את הקירור למעבד?

פורסם

- שיניתי את הקירור כי אם אתה לא עושה OC גדול אתה לא צריך קירור יותר רציני(ה400MHZ שאפשר להוסיף למעבדים שהם לא K בקושי משנים את החום שהמעבד פולט) .

- הרדיסק מכאני שהוא לא SSD לא מצליח לנצל SATA2 אז אין טעם לחבר אותו לSATA3 אפילו אם הוא תומך בזה.

- אם תיקח B75 יהיה לך רק פורט אחד של SATA3 שמאוד חיוני לSSD. היום זה לא ישנה אבל זה מאוד יגביל את האפשרות לשדרג בעתיד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. ואם אני אומר לך עכשיו שאני לא מתכוון לבצע שידרוגים למחשב, לא עדיף להשקיע במעבד הטיפה יותר חזק ולקחת לוח אם קצת יותר חלש? כי קשה לי להאמין שהמעבד יהווה צוור בקבוק מתישהו, גם אני אעשה OC בינוני לכרטיס מסך, וגם אני לא מתכוון להוסיף עוד דיסק קשיח.

פורסם

המעבד הזה מספיק חזק להכל, אין שום עם להשקיע 100 ש''ח נוספים במעבד שייתן במקרה הכי טוב 2% יותר ביצועים.

את ה100 ש''ח האלה כדאי להשקיע בלוח ולתת לTMS לעשות לך קצת OC (לוח יותר זול לא ייתן לך)

ככה אתה משלם את אותו הסכום ומקבל מעבד עדיף (לאחר OC מתון מאוד שTMS עושים ) וגם לוח עדיף.

בקשר לשדרוגים , אתה לא מגדת עתידות וזה שאתה היום לא רואה שדרוג באופק לא אומר שבעתיד לא תרצה לשדרג.

אותו מחיר בלי לאבד ביצועים בשביל יכולות שדרוג , לא נשמע עדיף?

פורסם
  • מחבר

אוקי שכנעת אותי. אגב איך TMS יכולים לעשות למעבד OC אם ציינת שיש צורך במעבד K בשביל לאפשר זאת?

הקירור למעבד - הוא מספיק איכותי עם מחיר כזה? אני מוכן להשקיע גם את ה130 ש"ח בקירור יותר איכותי שיהיה שקט יותר ויעשה עבודה טובה יותר.

פורסם

רק לוחות P67\Z68\Z77 מסוגלים לעשות OC

מעבד K מסוגל לעשות OC תיאורתי של 6.3GHZ מכיוון שמכפלתו פתוחה.

מעבד I5 או I7 שהוא לא K(רק הם - I3 לא) מגיע עם מכפלה חצי פתוחה , כלומר אפשר לקדם אותו בעוד 400MHZ.

הקירור ששמתי לך יספיק לחלוטין , המעבד קריר מאוד.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה על ההבהרה ותודה רבה על כל העזרה! אני מקווה לבצע את הקנייה בימים הקרובים :) אגב אשמח לחוות דעת של אנשים נוספים אם מישהו מעוניין להוסיף.

פורסם
  • מחבר

אגב, איך יהיה במחשב באופן כללי מבחינת שקט? והאם קניית קירור מעבד קצת יותר יקר תתן יותר שקט?

פורסם

המחשב יהיה די שקט. אתה יכול להשקיע את ה129 ש''ח בקירור היותר מתקדם כדי להשקיט אותו עוד יותר

פורסם

הלוח של GB הוא H77 - לא יכול לעשות OC.

בביקורת שהבאת מצויין שהלוח לא בנוי לOC רציני אבל הוא איכותי , יציב ויספיק בהחלט לOC פשוט (OC רציני לא תוכל לעשות עם מעבד שהוא לא K) ולכן עדיין מומלץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים