פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים שלום לכולם...יש לי מודם hotbox חבילה טריפל הוט 30 מגה.המודם נמצא אצלי בחדר ומחובר דרך כבל רשת, עובד מצויין, אבל רק אני נהנה ממנו...יש לנו מחשב נייד וסלולרים שלא מקבלים קליטה בסלון (שנמצא צמוד לדלת שלי) ובשאר הבית. האינטרנט עובד להם, אבל ממש לאט ורואים גם שאין הרבה קליטה.היה לי ראוטר של בזק שעשה את אותה בעיה...אני מחפש ראוטר שייפתור את בעיית הקליטה.יש מלצה?
פורסם 2012 בספטמבר 2913 שנים כל נתב עכשוי יהווה שיפור בקליטה האלחוטית ע"פ ה Hotbox.כמה אתה מוכן להשקיע בעניין?האם אתה מעוניין בנתב כמגביר אות אלחוטי בלבד או כנתב ראשי?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים מחבר תקציב עד 300 שקל, ואם יש בפחות אז עדיף. לא רוצה להשקיע סתם כסף...אני מעדיף משהו שיש לו תמיכה בהוט, כלומר שאם תהיה לי תקלה, שיעזרו לי לתקן אותה...אם אני אחבר מגביר אות אלחוטי להוטבוקס, יוכלו לעזור לי בהוט כשיהיו תקלות?
פורסם 2012 באוקטובר 213 שנים הוט נותנים תמיכה רק לנתבים שנרכשו דרכם.בכלמקרה, אם אתה לא מתכוון לעבור ל 100Mbit בקרוב, אז TP-Link TL-WR941ND יספיק לך.אם אתה מתכוון לעבור ל 100Mbit, לך על ה 1043 של אותה חברה.
פורסם 2012 באוקטובר 613 שנים מחבר עכשיו נזכרתי שיש לי ראוטר שעבד טוב עד שיום אחד נתקע ולא היתה לי תמיכה. אולי אתם יכולים לעזור...כשאני מחבר רושם לי the dns server isnt respondingהראוטר:Edimax br-6524nDlink dsl-2500Uחיברתי אןתם ככה:כבל רשת מהמחשב לedimax כבל רשת מedimax wan לdlinkומהdlink כבל טלפון לנקודת טלפון.עבד לי פעם מממש ממש ממש טוב ופתאום הפסיק.איך אני מתקן את זה? אולי משהו בהגדרות? הוא גם מופיע לי בwifi של הסמארטפון כdefualt מתחבר אליו אבל לא מצליח להעלות דף...דרך אגב, אני מחובר להוט ואז הוא עבד בבזק ובdlink יש מדבקה של בזק עליו, האם אין סיכוי שזה יעבוד כי אני בהוט?
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים לא חברת נכון את הנתבים. תעבוד על פי הפרק האחרון במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm
פורסם 2012 באוקטובר 713 שנים מחבר הוט נתנו לי תמיכה, חיברתי לא נכון. עכשיו חובר מhotbox לאדימקס ועובד.תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.