פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים שלוםמכירים את זה שאתם הולכים לחלון של Winamp, ובאים לעשות משהו למשל באמצע החלון, וזה מזיז אותו?זה קורה בגלל שניתן להזיז את החלון של Winamp לא רק משורת הכותרת שלו, אלא מכל מקום בחלון, שהוא לא control כלשהו.מישהו יודע איך מבטלים את זה?שהחלון יזוז רק אם מזיזים אותו משורת הכותרת..תודה!card
פורסם 2012 בספטמבר 2513 שנים מחבר CTRL-E לא משפיע על הבעיה שתיארתי בכלל.החלון עדיין זז, ע"י גרירה מאמצע המסך שלו.
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים מחבר הממ מתברר שה-EasyMove הזה באמת אמור לסדר את זה, ועדיין זה לא פועל אצלי. גם אם אני מפעיל ומכבה אותו דרך התפריט.. ממש מוזר.. אולי זה בגלל הסקין שאני משתמש בו? אבל זה אפילו לא סקין חיצוני, אלא זה ה-"modern skin" שמגיע עם Winamp בילט-אין.. עריכה: מתברר שזה באמת מושפע מהסקין!! כשאני על הסקין שאני בד"כ משתמש בו - "Winamp Modern", ה-Ctrl-E לא משפיע בכלל. מנגד, אם אני עובר ל-"Winamp Classic", אז האפשרות של EasyMove פתאום כן פותרת את הבעיה!! אז יופי כבר התקדמות. עכשיו מעניין איך אפשר לגרום ל-EasyMove לפעול/להפסיק-לפעול, גם כשנמצאים על הסקין ה-modern..
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים לפי מה שמצאתי התכונה EasyMove מובנית בסקין המודרניhttp://forums.winamp.com/archive/index.php/t-267741.html
פורסם 2012 בספטמבר 2813 שנים מחבר הי noodleלפני כמה ימים, קראתי באיזה מקום, שצריך לשים move=0 ב-skin,וזה אמור לפתור את זהרק שלא ממש היה ברור באיזה קובץ של הסקין - יש הרבה..מעניין אם מישהו הצליח לבטל את זה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.