פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים ברגע שאני מוריד עידכון ל BIOS - גירסאת העידכון כוללת בתוכה את כל שאר העידכונים מגירסאות קודמות נכון? לדוגמא אני מעוניין להוריד את העידכון ללוח MSI 6163 מהכתובת: http://www.msi.com.tw/support/bios/bios.php?model=MS-6163 מה שאומר שגירסא 2.7 מכילה את כל העידכונים מגירסאות 2.6 2.5 וכדומה נכון? (הערת המחבר: אח אני מת על הפורום הזה..... )
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים זה הרי מובן מאליו.. אם כבר היו פונקציות טובות בגירסה קודמת של ה-BIOS אז ברור שלא יוציאו אותן מהעידכון. עידכון רק משפר דברים, מוסיף אפשרויות (תלוי ביצרון הלוח) ומשפר תאימות של הלוח למעבדים חדשים יותר שיוצאים כל הזמן.
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים מחבר תודה על התשובה, סגרת לי את הקצה הזה...... ;Dאז למה מציגים באתר את כל הגירסאות של ה BIOS בהתפתחותו?
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים לא כל חברה עושה את זהיש לי לוח של ג'יגהבייט ל-ATHLON וכבר אי אפשר למצוא את ה-BIOS הראשון שיצא.הם עושים את זה כדי שאתה, הלקוח האינטיליגנט, תוכל לבחור מה הכי טוב לך. הרי תמיד קיים סיכוי מסוים שאחרי עידכון BIOS יהיה משהו שלא עובד טוב פתאום או בעיה אחרת ונותנים לך הזדמנות לחזור אחורנית בלי להטריד את מחלקת התמיכה הטכנית שלהם.
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים זה הרי מובן מאליו.. אם כבר היו פונקציות טובות בגירסה קודמת של ה-BIOS אז ברור שלא יוציאו אותן מהעידכון. עידכון רק משפר דברים, מוסיף אפשרויות (תלוי ביצרון הלוח) ומשפר תאימות של הלוח למעבדים חדשים יותר שיוצאים כל הזמן. דהההההההההההההההההההההההה : : : :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.