עבור לתוכן

SeaSonic X-560 או X-660 או Thermaltake Toughpower Grand 650W

Featured Replies

פורסם

דובר על ה-Seasonic מסדרה X שהם מאוד איכותיים. המאוורר פועל רק כשצריך (=שקט), איכות רכיבים גבוהה ביותר.

לגבי ה-TT לא מכיר אותו, אבל פחות מתלהב מהמוצרים שלהם (טעם אישי)...

תנסה לחפש בפורום אולי תמצא חו"ד עליו...

• תגובות 39
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

UPS? זה לא אל פסק?

חברת שליחויות ידוע בכל העולם.

פורסם

להשוות בין TT לסיסוניק?

זה כמו להשוות סיטרואן למרצדס.

פורסם

^^ מה שהוא אמר D:

סיסוניק זה כמו EVGA בכרטיסי מסך, רק בספקים. מס' 1 במכירות ספקי כח.

פורסם

EVGA היא יצרנית חרא מבחינתי בכרטיסי מסך, לפחות נותנת שירות טובה. שלא כמו סיסוניק שכן מייצרת יחידות טובות. מי שמראש רוצה לדעת למה EVGA היא חרא מבחינתי מוזמן לפתוח דיון בנושא בכרטיסי מסך ואשמח להסביר :)

העניין הוא שה-Grand של TT הם טובים מאוד, רחוקים מהאיכות הזוועתית של סדרות אחרות, אז לא להגזים עם התיאורים.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לי? (תיסתכלו בתגובה הראשונה של האשכול הזה, תיכנסו ללינקים תראו ת'מחירים ותגידו לי בבקשה מה עדיף)

פורסם

EVGA היא יצרנית חרא מבחינתי בכרטיסי מסך, לפחות נותנת שירות טובה. שלא כמו סיסוניק שכן מייצרת יחידות טובות. מי שמראש רוצה לדעת למה EVGA היא חרא מבחינתי מוזמן לפתוח דיון בנושא בכרטיסי מסך ואשמח להסביר :)

לי נישרף הכרטיס כבר לפני יותר מחודש ועדיין לא חזרו אלי עם תשובה...

פורסם

אני פותח דיון בפורום כרטיסי מסך בנושא רק כי מסקרן אותי....

פורסם

דווקא חשבתי שEVGA חברה נחשבת בין חברות כמו GIGABYTE וMSI.

לפחות הביקורות בNEWEGG מעידות על כך.

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף לי? (תיסתכלו בתגובה הראשונה של האשכול הזה, תיכנסו ללינקים תראו ת'מחירים ותגידו לי בבקשה מה עדיף)

עדיין לא קיבלתי תושבה, אשמח לתשובה

פורסם

יש 660X ב 495 ש"ח באייבורי עם חמש שנים אחריות

פורסם

יש 660X ב 495 ש"ח באייבורי עם חמש שנים אחריות

אכן, הדיל הכי משתלם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5979 גם בKSP מחיר זהה.

רוץ לקנות!

(מישהו יודע אם זה מחיר מיוחד שייגמר מתישהו?)

פורסם

הגיוני מאוד שזה לזמן מוגבל...

המחירים של ספקים פחות טובים נשארו גבוהים מהמחיר שלו...

פורסם
  • מחבר

וואי תודה רבה לכם באמת באמת משתלם :):yelclap:

פורסם

בימים האחרונים אכן חלה הוזלה משמעותית על דגם 660w X-Gold, הוזלה שמגיע כדי 25% ביחס למחירים של לפני כן.

להשוות את האיכות ההנדסית של ספקי כח מהמותג Thermal Take שהיא בכלל איננה יצרנית ספקי כח (לא משנה איזה דגם גם הטובים שלהם)

לסדרת X-Gold של Seasonic - זוהי השוואה מיותרת מראש שכן מדובר בפער גדול מאד לטובת המוצר של Seasonic.

ללמידה על איכות הספקים, ישנם מספר אתרי אינטרנט שמתמחים בספקי כח - אחד מהם זהו האתר Hardwaresecrets

שבחן מאות ספקי כח בשנים האחרונות באמצעות מתולוגיה נכונה בהנדסת חשמל, אשר גם מבוצעת ע"י מהנדס חשמל מדופלם.

**מומלץ מאד לקרוא מה יש לו לומר על ספקים מהמותג Thermal Take, ולהבדיל אלף הבדלות מה יש לו לומר על ספקים מהמותג Seasonic.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים