עבור לתוכן

צריך כבל USB3 מיוחד ל-DOK שהוא USB3?

Featured Replies

פורסם

קניתי את CORSAIR SURVIVOR 64GB.

הזמנתי אונליין ומשום מה אכלתי סרט שהוא מגיע עם כבל.

לא נוח לי פשוט לתקוע אותו בפאנל הקדמי, עוד שהחיבור שם הוא רק USB2.

יש לי לוח ASUS P8P67PRO אז לא חסרים לי חיבורים של USB3.

בינתיים חיפשתי בבית ומצאתי כבל שמתאים, אבל זהו למעשה כבל USB מעריך ישן (זכר - נקבה). הכבל עצמו ממש דק. יש לי אותו כל-כך הרבה שנים, עוד כנראה מהתקופה שהייתי מחבר דרכו את אחת המדפסות (USB1).

אני משחק פה עם הסטיק, מפרמט אותו וסתם כותב עליו כל מיני קבצים והמהירות מגעילה.

אני די סבור שצריך שיהיה כבל נורמלי אבל אני לא רוצה לקנות משהו סתם בלי לדעת.

מה אני צריך לקנות?

אם תתנו לי קישור לחנות אונליין זה בכלל יהיה מעולה. לא מתאים לי להתרוצץ בין החנויות ולחפש את הדבר הזה. אני יודע שאף-אחד לא מחזיק כבל USB זכר-נקבה קצר, זה בא רק במידות של כבל מעריך.

פורסם

אתה צריך כבל USB3, לא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

וואו! חנות קטלנית!

ממש אין לי בעיה להזמין משם:המחיר סבבה ועוד כתוב שהם ישלחו לי את זה ללא תשלום. בכל זאת, יש ממי להזמין בארץ? פשוט נראה לי הילך יותר מהר. אם אין - לא נורא, אני אזמין מהם.

תודה בכל אופן!

פורסם

המשלוח שלהם הוא בין שבועיים לחודש...

פורסם
  • מחבר

באסה... לו ידעתי שה-DOK מגיע ללא כבל, הייתי דואג לזה מלכתחילה וכבר היה לי אותו.

לפי התגובות פה, לא נראה שיש את זה בכלל ארץ. נו טוב... אם אין ברירה - אין ברירה.. נחכה בין שבועיים לחודש.

דבר אחד טוב יצא מזה - לא הלכתי להסתובב בין החנויות ולקבל מבטים של "מה המפגר הזה רוצה?".

אם אני כבר מזמין מהחנות ההיא חשבתי על עוד משהו...

אני צריך לקנות כונן קשיח נוסף לגיבויי. רציתי פשוט לקנות כונן SATA רגיל, לא חיצוני ולא נעליים. בלוח הרי יש לי שקע של eSATAp. אני צריך רק כבל של eSATAp וזהו, נכון? אם כן אז אני כבר אזמין מהם את הכבל הזה יחד עם ה-USB3.

רק לצורך העניין: הכוננן החדש ישמש מעין ארכיון, לא ממש כונן גיבויי. אני הולך לחבר אותו למחשב אחת לכמה שנים, אז הנושאים כגון שחיקה אינם רלוונטים.

פורסם
  • מחבר

רוצה להנות מהמהירות של USB3.

64 ג'יגה זה לא מעט. השקעים בקידמת המחשב הם USB2

פורסם

אז יש לך 3 אפשרויות:

1. לשים את ה-DOK מאחור כל פעם

2. לקנות כבל מאריך

3. לקנות bracket קדמי של USB3 ולחבר ל-header בלוח אם יש. זה הכי פרקטי ואלגנטי.

פורסם
  • מחבר

1- לא בא בחשבון.

3- אני יודע שאפר לעשות דבר כזה ואני יכול לעשות את זה אצלי בלוח. לא הולך לעשות את זה כי זה יותר יקר ונראה לא אסטתי. כשמשהו בולט בפאנל הקדמי, הסיכויי להכנס בו ולעקם לו ת'צורה הוא די גבוה.

2- זה מה שאני רוצה לעשות וגם ראיתי את זה באינטרנט.

מה לגבי השאלה על ה- eSATAp ששאלתי? זאת שאלה פשוטה. אני לא רוצה לפתוח נושא חדש בגלל משהו כזה.

פורסם

לגבי ה-eSATAp תצטרך לבדוק קודם אם הוא מוציא 12V או רק 5V. אם 12V אז אתה רק צריך כבל תואם. אם 5V אז תוכל לחבר רק

כונני 2.5 אינטש שגם ככה יקרים כמו כוננים חיצוניים.

פורסם

קניתי כבל ב-KSP ב-26 ש"ח.

לא צריך ללכת רחוק בשביל מאריך USB 3.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים