עבור לתוכן

החידון של הזון #15

Featured Replies

פורסם

1 זה דווקא ככה- משחק יריות=מקס פיין, תוריד את ההתחלה- קיבלת פיין. לדמיין זה לפנטז ותוסיף י' וקיבלת פיינלפנטזי.

4. כישוף בלבד מראה שדרוג למחשב

אוב- סוג של כישוף, בלבד- רק, מראה- לוק. תחבר את כולם וקיבלת אוברקלוק.

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ההגדרות של 1 ו-4 מוצלחות!

גם של 5, אבל שוב מסתבר שצריך לדעת איך לקרוא את זה...

משום מה קראתי את זה בתור vaysman (כמו שם משפחה של מישהו, ניסיתי להבין מי זה...), מסתבר שזה vayesamen (כמו סגנון תנכ"י, ויאמר, וילך וכו').

פורסם

היה אחד קל הפעם. הלך מהר.

מי זה "ע"פ דוד בק"? איך זה מתקשר?

הכוונה היא למחבר החידה?

פורסם

זה מי שהגה את החידה. ד"א הם רשמו שהם שמו 2 חידות של משתמשי הפורום והייתה רק אחת (של דוד בק)... כשאני אזכה מחר אתם גם תראו את שם המשתמש שלי מתנוסס על גבי העמוד ליד התמונה של האיליבן האנדרט.. :cool2:

פורסם

1 זה דווקא ככה- משחק יריות=מקס פיין, תוריד את ההתחלה- קיבלת פיין.

בדיוק מה שחשבתי רק שחיפשתי משחק FPS שנגמר ב"פיינל", לכן לא הסתדר לגמרי.

פורסם

ההגדרות של 1 ו-4 מוצלחות!

גם של 5, אבל שוב מסתבר שצריך לדעת איך לקרוא את זה...

משום מה קראתי את זה בתור vaysman (כמו שם משפחה של מישהו, ניסיתי להבין מי זה...), מסתבר שזה vayesamen (כמו סגנון תנכ"י, ויאמר, וילך וכו').

גם אני חשבתי ויסמן, וחפשתי כל מיני ויסמנים בגוגל עד שכעבור דקה חשבתי "אולי זה 'ו-יסמן בעיגול' ?". וזה עבד.

קל לפול כאן לכפל משמעויות.

פורסם

הפעם הם באמת שיחקו אותה!! :xyxthumbs: חידות שנונות ביותר :)

פורסם

אתה רשמתם את שם המשתמש שלכם ביחד עם התשובה?

פורסם

פתרון ומס' טל'. במידה ותזכה יצרו איתך קשר כדי לתאם איתך איך לפרסם אותך באתר (יוזר, שם פרטי, שם פרטי ושם משפחה).

פורסם

אני רשמתי רק את הפתרון.

פורסם

זה לא כזה קריטי... אז ישלחו לך הודעה לאימייל... אני העדפתי להוסיף מס' טלפון כיוון שאני לא נכנס לג'ימייל שלי בכלל. הוא די חדש ויש בו משהו כמו 10,000 הודעות שלא קראתי.. :lol:

פורסם

זה בגלל כל הרישומים לאתרים שמפוצצים בספאם.

בגלל זה יש לי 2 כתובות אימייל , 1 לשימוש והאחר להרשמה לכל מיני אתרים (כולל האתר הזה).

פורסם

לי יש אוסף צנוע של 20+ מיילים חח.

הפרד ומשול. :)

פורסם

זה לא ספאם.. הרוב זה של הפייסבוק. יש לי 3 כתובות דואר אלקטרוני וכל אחד מהם מפוצץ.

פורסם

פייסבוק = ספאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים