פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים 1 זה דווקא ככה- משחק יריות=מקס פיין, תוריד את ההתחלה- קיבלת פיין. לדמיין זה לפנטז ותוסיף י' וקיבלת פיינלפנטזי.4. כישוף בלבד מראה שדרוג למחשבאוב- סוג של כישוף, בלבד- רק, מראה- לוק. תחבר את כולם וקיבלת אוברקלוק.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים ההגדרות של 1 ו-4 מוצלחות!גם של 5, אבל שוב מסתבר שצריך לדעת איך לקרוא את זה...משום מה קראתי את זה בתור vaysman (כמו שם משפחה של מישהו, ניסיתי להבין מי זה...), מסתבר שזה vayesamen (כמו סגנון תנכ"י, ויאמר, וילך וכו').
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים היה אחד קל הפעם. הלך מהר. מי זה "ע"פ דוד בק"? איך זה מתקשר?הכוונה היא למחבר החידה?
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים זה מי שהגה את החידה. ד"א הם רשמו שהם שמו 2 חידות של משתמשי הפורום והייתה רק אחת (של דוד בק)... כשאני אזכה מחר אתם גם תראו את שם המשתמש שלי מתנוסס על גבי העמוד ליד התמונה של האיליבן האנדרט..
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים 1 זה דווקא ככה- משחק יריות=מקס פיין, תוריד את ההתחלה- קיבלת פיין. בדיוק מה שחשבתי רק שחיפשתי משחק FPS שנגמר ב"פיינל", לכן לא הסתדר לגמרי.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים ההגדרות של 1 ו-4 מוצלחות!גם של 5, אבל שוב מסתבר שצריך לדעת איך לקרוא את זה...משום מה קראתי את זה בתור vaysman (כמו שם משפחה של מישהו, ניסיתי להבין מי זה...), מסתבר שזה vayesamen (כמו סגנון תנכ"י, ויאמר, וילך וכו').גם אני חשבתי ויסמן, וחפשתי כל מיני ויסמנים בגוגל עד שכעבור דקה חשבתי "אולי זה 'ו-יסמן בעיגול' ?". וזה עבד.קל לפול כאן לכפל משמעויות.
פורסם 2012 בספטמבר 2613 שנים פתרון ומס' טל'. במידה ותזכה יצרו איתך קשר כדי לתאם איתך איך לפרסם אותך באתר (יוזר, שם פרטי, שם פרטי ושם משפחה).
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים זה לא כזה קריטי... אז ישלחו לך הודעה לאימייל... אני העדפתי להוסיף מס' טלפון כיוון שאני לא נכנס לג'ימייל שלי בכלל. הוא די חדש ויש בו משהו כמו 10,000 הודעות שלא קראתי..
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים זה בגלל כל הרישומים לאתרים שמפוצצים בספאם.בגלל זה יש לי 2 כתובות אימייל , 1 לשימוש והאחר להרשמה לכל מיני אתרים (כולל האתר הזה).
פורסם 2012 בספטמבר 2713 שנים זה לא ספאם.. הרוב זה של הפייסבוק. יש לי 3 כתובות דואר אלקטרוני וכל אחד מהם מפוצץ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.