עבור לתוכן

דיון על הסדרה מפונקים

Featured Replies

פורסם

שמע, גם אם אמא שלי הייתה מטפלת מקצועית, לא חושב שהייתי נותן לה להתעסק לי עם הרגליים, מספיק שהיא סובלת את החרא הזה בעבודה.

• תגובות 94
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ע..

מישהו פה כתב שאלימות זה לא הפיתרון.

תסלח לי, כמו שאני קיבלתי כמה הצלפות מכל הלב כשהייתי קטן, וגם כשאני עכשיו מסתכל על זה לאחור, הגיע לי על מה שעשיתי, אבל היום כל ה"יפות נפש" הזאת וכל החרטה הזה של הגנה של הילד ושהילד יכול לתבוע את ההורים שלו ?

תגדל את הילדים שלך כמו שצריך, ולא תצטרך להרים עליהם יד.

אני לא חטפתי מכות ולדעתי יצאתי בסדר. אולי אני לא הכי עצמאי בעולם, אבל לעומת האנשים בתוכנית אני עוזר בבית ומתייחס להורים שלי בכבוד הראוי להם. בכל מקרה אני מנסה להשתנות ולעבוד על עצמי בקטע הזה.

ילדים? יש עוד זמן ולא בטוח שאני בכלל רוצה במציאות של חיינו.

פורסם

זה לא העבודה שלה, פשוט לה יש כמה תעודות "מקצועיות" שונות שהיא עשתה במהלך השנים, אחד הדברים שהיא חינכה אותי

תמיד צריך מס' מקצועות ולא מקצוע אחד פשוט בשביל להרחיב את הטווח אפשרויות. אני אישית עם 3 מקצועות שונים כשלאחד מהם פשוט אין לי זמן להוציא תעודה מסודרת בזמן הלימודים האקדמאיים שלי.

במקרה שלי בגלל הסוגי עבודה שאני עושה (במיוחד אחרי הקיץ הזה בחופים של הכינרת) הרגליים שלי הם לא במצב שאני יכול לטפל בהם לבד והם דורשים טיפול יותר "מקצועי" עזוב שהרסתי אותם ברמה די קשה (דורבן ברגל שמאל ושחיקה קלה~בינונית של הברך)

פורסם

מעקב.

פורסם
  • מחבר

^אתה מוזמן להשתתף בדיון בטח יש לך מה לאמר בנושא.

פורסם

הוא אולי רוצה לקרוא לפני ואולי עוד לא צפה בפרק הראשון

מה שמצחיק זה שיש שם בחור מטומטם שבסוף הפרק שהם ב"טירונות" הטמבל קופץ לבריכה

הוא מתנהג כמו ילד קטן ומטומטם

פורסם

הוא אולי רוצה לקרוא לפני ואולי עוד לא צפה בפרק הראשון

אמת על שני הסעיפים.

כהרגלי מגיע באיחור אופנתי. ;)

פורסם

אני חושב שבסדרה הביאו מקרים קיצוניים ביותר של אנשים שגרים עם ההורים:

1. גרושה עם ילדה שעובדת 4 שעות ביום.

2. דגנרט עצלן, ללא ילדים שעובד חצי משרה במתנ"ס.

3. דגנרט עצלן 2, ללא ילדים שעובד חצי משרה במספרה.

4. ההומו ההוא עם הקעקועים :smile1:.

בקיצור, שני דברים:

1. אני לא מתפלא שהם גרים עם ההורים שלהם. הם עניים. כל אחד מהם במקרה הטוב מרוויח 4000 נטו.

אני משלם את הסכום הזה רק על שכ"ד וחשבונות. ואני גר בדירת 2 חדרים מפוצלת במרכז הארץ.

2. הפינוק שהם קיבלו, לא רק שזאת הסיבה שהם בבית. אלא זאת הסיבה שכל החיים שלהם כושלים.

הם לא מצליחים לתפקד בכמעט אף מסגרת, חיים לרוב רק בשביל לספק את צרכיהם המידיים וחיים בשביל הכיף.

אף אחד מהם לא לומד או למד, לא מנסה לקדם את עצמו מבחינת קריירה ומצפה שהכל ייעשה בשבילו.

מצד אחד, גם כאלה יש. אין מה לעשות ועובדה שלמשל הבחור עם הקרחת הוא אחד מתוך 4 ילדים ורק הוא עדיין בבית

וכל שאר האחיות שלו בחוץ, אז זה לא שההורים אשמים ב-100%. הוא פשוט לא רוצה לקחת אחריות על החיים שלו

ולא רוצה דאגות.

פורסם
  • מחבר

אל תקרא חבל סתם יהיו לך ספויילרים...

חשבתם על זה שאולי חלק מהדברים גם אם יש מאחוריהם אמת, הם מאוד מוקצנים ומבויימים? הכל יכול להיות בטלוויזיה...

פורסם

בטוח שלוקחים את המקרים ה"קיצוניים" ומייפים ומקצינים אותם עוד יותר בטלוויזיה

אבל גם עם המקרה הממוצע הוא רק חצי ממה שמראים פה זה עדיין מפחיד

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שכסף הוא בהכרח הגורם המוחץ פה.

אחותי גרה עם שותף בדירה בת"א שהשכירות שלה כ- 1800 ש"ח לדייר. אני מאמין שאחרי שארנונה וכל ההוצאות הכל בערך מסתכם בכ-3000 ש"ח אולי אפילו קצת פחות. (במקרה הגרוע) אני חושב אפילו שבשבילם היה עדיף שההורים שלהם היו נותנים להם X כסף בתור התחלה רק בשביל שלא יגורו איתם בבית.

פורסם

אל תקרא חבל סתם יהיו לך ספויילרים...

חשבתם על זה שאולי חלק מהדברים גם אם יש מאחוריהם אמת הם מאוד מוקצנים ומבויימים? הכל יכול להיות בטלוויזיה...

ברור שזה ערוך בצורה כזאת

אבל מהתחלה לקחו ליהוק של בטלנים באופן קיצוני

אף אחד שם כניראה לא עובד משרה מלאה ולא עבד מישרה מלאה הרבה זמן עם בכלל

ולמרות זאת הם מבזבזים את הקצת כסף שהם עושים

לאחת מהן היתה אפשרות להרוויח 8 בחודש ,ומעצלנות לא לקחה את העבודה

ניראת כמו היפופוטם ועוד יש לה ילדה ומצפה שאיזה נסיך יקח אותה

אני יודע שזה לא קל לשמור על משקל ,יש לי בעיות בעצמי

אבל שמתנפחים יותר מידי צריך ליתאמץ לחזור למשקל נורמלי (יותר נכון אחוזי שומן)

אבל ההיפופוטם הזאת כניראה לא מבינה את המצב שלה ,זה לא כמה קילו מיותרים ,זה עשרות קילו מיותרים

פורסם
  • מחבר

חחח מעניין אם הבת שלה בסוף גם תתנהג כמוה, ותתאפר בצורה מוגזמת עם בוטוקס בשפתיים+שפתון ורוד ודוחה. (יאק!)

פורסם

תשימו לב שבכל המקרים ובפרט בשלושה מהם אלו אמהות חלשות אופי שלא יכולות להתגבר על היצר האמהי שלהן לטובת ילדיהם, ובכך בעצם רק גורמות להם נזק. עצוב לראות שאמא של בן אדם בן 32 מתנהגת כמו חיילת שלו, בלי טיפה לחשוב שמה שהיא עושה ממש לא בסדר. אין את הדמות של האבא שיציב גבולות איפה שצריך וידע לעשות את הדבר הנכון בזמן הנכון.

דבר נוסף שאני פשוט לא מסוגל להבין, איך לא שמים אנשים כמו הבחורה הידידה הזאת של הספר, כביכול, בבית חולים לחולי נפש. היא פשוט לא בריאה בראש אם היא חושבת שהיא נראת מושכת. זה פשוט דוחה.

פורסם
  • מחבר

התכוונת לאורית פוקס? אני גם לא מצליח להבין מה מושך במראה הזה; אחחרי הכל זה טעם אישי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים