עבור לתוכן

out of office - office 2003

Featured Replies

פורסם

אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE ומוגדרות בו 2 תיבות דואר: אחת פרטית ואחת משותפת (SHARED MAILBOX) שעובדים עליה כמה אנשים

אני מעוניין להגדיר את המסייע מחוץ למשרד (OUT OF OFFICE) רק על התיבת מייל הפרטית רק שזה לא ממש אפשרי מכיוון שברגע שמפעילים את המסייע מחוץ למשרד הוא פועל על 2 התיבות

אני יודע שיש אפשרות נוספת להגדיר כלל שברגע שמגיע מייל שהשם שלי מופיע ב- TO/CC זה מחזיר הודעה לשולח רק שהאופציה הזו לא עובדת כמו שצריך

חשוב להדגיש שהתיבת מייל המשותפת היא למעשה התיבה הראשית והתיבה הפרטית כאילו מצורפת אליה

אשמח לעזרתכם בנושא אם זה בכלל אפשרי

תודה

פורסם

אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE...

לא הבנתי מה הכוונה לתיבה ראשית ותיבה משנית - אך לצורך העניין יש דרך הרבה יותר פשוטה - מבלי להשתמש בכלל ב-outlook

OWA

הכוונה היא שתיגש לתיבה - שעליה אתה מתכוון להפעיל את ההודעה - ממשק WEB

בגדול - זה שם השרת שלך בתוספת EXCHANGE או OWA בסוף (כמובן שאפשר לשנות את זה - אבל אני מתכוון בברירת מחדל)

מועבר לתוכנה - בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

מה בעצם הכוונה שלך? להפעיל את ה'מסייע מחוץ למשרד' דרך ה-OWA על תיבה ספציפית? השאלה אם אני נכנס דרך ה-OWA לא ייפתחו לי גם שם 2 התיבות אוטומטית מכיוון שאני בעצם מתחבר עם היוזר של הדומיין?

פורסם

כן

לא (כניסה עם שם משתמש וסיסמא פותחת תיבה אחת ותיבה אחת בלבד ב-OWA)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה זה באמת פתר לי את הבעיה

פורסם

בבקשה - בכיף - אני רק מבקש את "אחי" תוריד (אני לא אוהב את הכינוי הזה - עושה לי כואב בעיניים...)

פורסם
  • מחבר

הורדתי ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים