פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE ומוגדרות בו 2 תיבות דואר: אחת פרטית ואחת משותפת (SHARED MAILBOX) שעובדים עליה כמה אנשיםאני מעוניין להגדיר את המסייע מחוץ למשרד (OUT OF OFFICE) רק על התיבת מייל הפרטית רק שזה לא ממש אפשרי מכיוון שברגע שמפעילים את המסייע מחוץ למשרד הוא פועל על 2 התיבותאני יודע שיש אפשרות נוספת להגדיר כלל שברגע שמגיע מייל שהשם שלי מופיע ב- TO/CC זה מחזיר הודעה לשולח רק שהאופציה הזו לא עובדת כמו שצריךחשוב להדגיש שהתיבת מייל המשותפת היא למעשה התיבה הראשית והתיבה הפרטית כאילו מצורפת אליה אשמח לעזרתכם בנושא אם זה בכלל אפשריתודה
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים אני משתמש באופיס 2003 אאוטלוק מסונכרן מול חשבון EXCHANGE...לא הבנתי מה הכוונה לתיבה ראשית ותיבה משנית - אך לצורך העניין יש דרך הרבה יותר פשוטה - מבלי להשתמש בכלל ב-outlookOWAהכוונה היא שתיגש לתיבה - שעליה אתה מתכוון להפעיל את ההודעה - ממשק WEB בגדול - זה שם השרת שלך בתוספת EXCHANGE או OWA בסוף (כמובן שאפשר לשנות את זה - אבל אני מתכוון בברירת מחדל)מועבר לתוכנה - בהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים מחבר מה בעצם הכוונה שלך? להפעיל את ה'מסייע מחוץ למשרד' דרך ה-OWA על תיבה ספציפית? השאלה אם אני נכנס דרך ה-OWA לא ייפתחו לי גם שם 2 התיבות אוטומטית מכיוון שאני בעצם מתחבר עם היוזר של הדומיין?
פורסם 2012 בספטמבר 2313 שנים בבקשה - בכיף - אני רק מבקש את "אחי" תוריד (אני לא אוהב את הכינוי הזה - עושה לי כואב בעיניים...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.