עבור לתוכן

מחפש תוכנה לשליטה על מחשב "מרחוק" מאותה הרשת?

Featured Replies

פורסם

יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים.

אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם.

1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך?

2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס).

3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט

הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר?

4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת?

תודה רבה.

פורסם

TeamViewer

פורסם
  • מחבר

אפשר קצת יותר פרטים בבקשה..אשמח לתשובות לשאלות שלי.

פורסם

TeamViewer

בנוסף יש גירסה לסמארטפונים!

אני באופן אישי ממליץ יש אפשרות להשתלט גם מרחוק מרשת אחרת (כולל 3G) כמובן שיש לתת הרשאות בכל מחשב

למכשיר\מחשב שאיתו אתה מבצע את ההשתלטות!

פורסם
  • מחבר

אני אנסה זאת.

אפשר הסבר בקצרה על NO-IP הבנתי שזה כתובת URL שאמורה להתגבר על שינוי IP ומגדירים אותה בתוך הנתב.

אחרי שמגדירים אותה בנתב TPLINK 1043. זה מספיק? הוא מעדכן את ה-ip כל פעם שמשתנה או שצריך להיכנס בממשק באתר לשנות ידנית? :kopfpatsch:

אם על הרשת יש יותר ממחשב אחד, איך בעצם דרך הכתובת יודעים לאיזה מחשב להיכנס?

האם צריך להתקין על המחשב המארח את התוכנה של NO-IP או שזה לא רלוונטי? אשמח להסבר איך כל העניין עובד.

חפשתי בפורום ולא מצאתי הסבר.

פורסם

ריכוז כלים מצויינים אצלנו באתר:

http://hwzone.co.il/downloads/web/remotedesktop

לדעתי TEAMVIEWER פחות מתאימה לשימוש ברשת ביתית.

ממליץ בחום על שתי האחרות ובעיקר על ULTRAVNC שיותר ידידותית למשתמש.

פורסם

מצטרף לגונן - בתוך רשת ביתית - הייתי ממליץ על VNC כלשהו. Remote Desktop אפשרות טובה גם כן, בתנאי שכל המחשבים מריצים Windows אך המגבלה שלה היא שהיא לא מאפשרת למחשב המקומי והמרוחק לשלוט בו-זמנית (חיבור של אחד מאלץ logout של השני).

Team Viewer איטית יותר והגרסה החינמית שלה מציקה קצת עם pop-ups. היא טובה בעיקר לחיבור מרחוק בלי הצורך להגדיר firewall או הפניית פורטים.

פורסם
  • מחבר

ULTRAVNC עובדת רק בתוך הרשת הביתית? צריך להפנות לה פורטים? לאפשר בפיירוואל?

מה בנוגע ל- no-ip, האם צריך לעדכן באתר ידנית כל פעם את ה-ip מחדש?

אחרי שיצרתי שם HOST והגדרתי אותו בממשק נתב, מה הלאה? איך הוא יודע לאיזה מחשב לגשת ברשת?

ואיזה תוכנה הייתם ממליצים לשליטה מרחוק באיטרנט ולא בתוך הרשת?

תודה.

פורסם

ואיזה תוכנה הייתם ממליצים לשליטה מרחוק באיטרנט ולא בתוך הרשת?

ללא צל של ספק LOGMEIN היא הנוחה והעשירה ביותר לשימוש תכוף ומתמשך.

לשימוש מזדמן כשיש מישהו בצד השני יש את join.me מאותה חברה - מעולה בעיקר לתמיכה מרחוק או remote conferencing

פורסם
  • מחבר

קראתי כאן הרבה תגובות על LOGMEIN שהיא איטית.

היא מתפקדת טוב יותר מ-TEAMVIEWER?

ומה בנוגע לNO-IP אתם לא יודעים לענות לי?

פורסם

אני משתמש ב splashtop בעיקר מהטלפון הנייד אבל יש גם client ל PC חינם. התוכנה בטלפון עולה כ5 דולר. ברשת מקומית אפשר לראות סרטים במחשב הנשלט גם דרך האינטרנט אפשר אבל ה upload בארץ מגביל.

החסרון העיקרי זה שאי אפשר לשלוט על אפליקציה ב full screen . יש גם משחקים שלא ניתן לשחק אותם כמו skyrim. למשחקי אסטרטגיה בתורות זה סבבה

פורסם

ממליץ בחום על שתי האחרות ובעיקר על ULTRAVNC שיותר ידידותית למשתמש.

TightVNC עדיפה עליה, מנסיון.

TEAMVIEWER ודומיה מתאימות לאינטרנט, ומיותרות עבור רשת פנימית.

DAMEWARE מצוינת לרשת פנימית. וכנראה עדיפה על כולם מבחינת ביצועים. רק שהיא לא חינמית.

פורסם
  • מחבר

@Kalen

למה TightVNC עדיפה על UltraVNC?

וניסית את Damware - היא מתעלה על שניהם? שווה את המחיר?

וברשת האינטרנט החיצונית מה יותר כדאי ה-Logmein או Teamviewer?

תודה.

פורסם

TightVNC עדיפה על ה Ultra בגלל ביצועים עדיפים, ופחות באגים. והיא חינמית גם למטרות עסקיות.

ל DameWare יש את האפשרות להתקנה מרוחקת (אם הרשאות ADMIN מרוחקות), זכירת מחשבים שונים עם הרשאות שונות. ויש לה ביצועים עדיפים על שניהם, ועוד יותר פחות באגים. (במיוחד עם עברית)

באינטרנט אני לא בטוח מה עדיף. יש גם את ShowMyPC אגב.

תוספת: Ultra ו Tight משמתמשים באותו פרוטוקול. ולכן אתה יכול להשתלט עם אחת על השניה ולהיפך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה.

אשמח לדעת מה עדיף באינטרנט?

ומה בנוגע ל-no-ip אני לא מבין איך זה עובד ובחיפוש לא מצאתי תשובות, בבקשה תעזרו לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים