פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אני מחפש תוכנה נוחה לעריכת תגיות (mp3 tag) של קבצי אודיו. אני יודע שיש המון בשוק.אני מחפש אחת פשוטה ונוחה לעריכת מספר קבצים במקביל, אם יש אפשרות שתשאב משרת מסויים מידע זה יהיה מצויין.תודה.
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים Mp3taghttp://www.mp3tag.de/en/תוכנה מצויינת.למה אתה רוצה לערוך את התגיות?
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים מחבר ראיתי את זו. פחות נוח צריך לבחור כל פעם תיקיה אחרת ותהליך מסרובל.חשוב שיהיה אפשרויות מעבר בין תיקיות מהירות.מה כוונתך בשביל מה? בשביל הסדר הטוב ;D
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים התוכנה שהציעו לך היא התוכנה הכי טובה למטרה הזאת.לא חושב שתמצא תוכנה יותר יעילה ממנה
פורסם 2012 בספטמבר 2113 שנים אתה בהחלט לא צריך לבחור כל פעם תיקיה אחרת.יש לך בתפריט קובץ - הוסף תיקיה.תבחר את כל התיקיות שאתה רוצה , Ctrl +A בשביל לבחור את כל הקבצים ותערוך את הכל איך שאתה רוצה.או לחילופין , תגרור כל תיקיה בנפרד לתוכנה (אם נגיד יש לך תיקיית "על" של מוסיקה , אז אתה יכול פשוט לגרור אותה).ואני לדוגמא משתמש בתוכנה בשביל למחוק את התגיות כדי שיוצג רק שם השיר , בלי שאר השטויות , ושהעברית תוצג נורמלי בנגנים.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר @multicoreאותה אני מכיר אך היא לא עורכת כמו שצריך. לדוגמא אחרי עריכה תעביר לנגן בסמרטפון וחלק הוא יראה ג'יבריש או שלא שינתה כלום.משהו לא עובד שם כמו שצריך או שמא אני לא עושה את זה כמו שצריך?
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים אתה יכול להשתמש בWINAMP, יש שם עורך תגיות ובנוסף יש אפשרות עריכה אוטומטית שהוא מוצא לבד תגיות ומתאים אותם לשירים.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים בכל תוכנה זה עבודת נמלים, אם אתה עושה את זה ידנית, אפשר בWINAMP לעבוד מהפלייליסט ולסמן את כל הקבצים.
פורסם 2012 בספטמבר 2213 שנים מחבר אז קשורה למה?אפילו נסיתי לעשות על תיקית קבצי אודיו REMOVE TAG, בתוכנה זה אכן מחק, בנגן בסמרטפון יש כל מיני פרטים שהיו אמוריםלהמחק, שמות, ג'יבריש. איך מתקנים את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.